Mikor kell az őszi szántást megcsináltatni? Most, vagy amikor már volt néhány nap fagy?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 12:59
31/36 anonim válasza:
Hova lett a kérdező? Nem hiszem hogy saját maga képes szántani, tehát akkor fogja felszánttatni a kertjét amikor valamelyik traktoros ráér! Szóval ez az egész tényleg értelmetlen... Amúgy betakarítás után már bármikor szántott öregapám. Nem várta meg, hogy fagyjon, mert tehenekkel szántott.
32/36 anonim válasza:
Lehet a kérdező is tehenekkel akar szántani a pesti aszfalton. Vagy a Lipóton traktorosdit játszik?
33/36 A kérdező kommentje:
Nem értem rá, mert a hugaitok, meg anyátok jött elszámolni a bevétellel amit szorgos munkájukkal nekem kerestek, és tisztázni kellett velük, hogy milyen kedvezményt adhatnak a kuncsaftjaiknak.
2010. nov. 13. 08:31
34/36 anonim válasza:
Ej strickó barátom' ha Te anyámmal akarnál stricheltetni, akkor nagyon mélyre kellene szántanod a földeden. Úgy hogy jobb, ha megmaradsz gazdálkodó parasztnak, ha tudod hol az eke szarva. Aztán utána gyere csak Lipótra, ott majd kikúráljuk a hason szántásodat a Marcsival!
35/36 anonim válasza:
Hát B.kérdező Te aztán pedáns ember vagy!Ha mindent ilyen módszeresen és megfontoltan csinálsz akkor inkább a tavaszi szántáson kéne a fejecskédet törni.Az én anyám meg a hugom neked is ugyanúgy anyád és testvéred csak Te,mivel mindig a küszöb elé szartál ellettél hajtva hazulról.Mostmeg aggódsz hogy mi lessz a szántással?Majd megoldjuk anyáddal és a hugival!
36/36 anonim válasza:
irok már 1 normális választ mert úgy látom eddig nem sok volt:)
BÁRKI BÁRMI MOND ÉN TAPASZTALATBÓL BESZÉLEK AMIKOR LEMEGY A TERMÉNY AZONNAL LEHET SZÁNTANI AKKKÁRMILYEN SÁR VAN MÉG MINDIG JOBB MINT a tavaszi szántással kinlódni a görcsökkel hidd el nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!