Mikor kell az őszi szántást megcsináltatni? Most, vagy amikor már volt néhány nap fagy?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 12:59
21/36 A kérdező kommentje:
32 éves vagy és budapesti?
2010. nov. 6. 14:11
22/36 anonim válasza:
Na ugye!!Te is hajtod még a pici fekete pöttyösöket?Dóribébire emlékszel még?Mondta hogy valamiért Ő pirost lát és fehér pöttyöseket!!Mondtam neki hogy --Te hülye liba,az túrórudi!!!
23/36 A kérdező kommentje:
Na, bp-i vagy és 32 éves? Félsz, hogy kiderül, ki vagy?
2010. nov. 7. 06:34
24/36 anonim válasza:
Miről labogsz??Ki a pesti??Soha többet nem állok veled szóba hiába voltunk sorstársak-Te agyilag nagyon zokni!!
25/36 anonim válasza:
Megjött az erősítés!!! Figyeljetek Ti ketten, én vagyok a Julcsi, a lipótban vótam én is! Engöm úgy pottyantottak el a szántóföldön, hát én aztán járatos vagyok a szántásban, ott tanultam meg járni! Ti pestiek, azt sem tudjátok, hogy néz ki a tarló. Na, akkor kell szántani, amikor mindent betakarítottak, és a lomb nagy része is lehullt már, nem baj, ha voltak már kis gyenge fagyok. Aztán ha kész a szántás-, várlak Titeket a Lipótban!! Addig is puszi aranyoskáim.
26/36 anonim válasza:
Isten hozott újra a csapatban Julcsikám!!Láttalak multkor az iwin--nem öregszel Te sem--vagycsak a régi képeiddel menőzöl?Az a fiatal tyúúk melletted az a legujabb nyelvesed vagy a lányod ? Irjál már ha időd engedi!!Csácsumicsá!!
27/36 anonim válasza:
Te Manyi? Milyen fiatal csajt látsz Te mellettem, vegyél már szemüveget, az pasi! Ha meg rám gondolsz, köszi nagyon cuki vagy, látod én fiatalodok. Írigykedsz mi, te féleszű! Majd a szántás után a lipótban adok neked egy parókát, aztán mindjárt jobban nézel majd ki, mert legutóbb is olyan voltál, mint a lesz@rt kilométerkő.
28/36 anonim válasza:
Riadó!!!!!!!!!! Itt a szántás ideje! Lehet melegíteni a traktort, vagy a gőzekét.
30/36 anonim válasza:
A kérdést feltevő gazda hová tünt? Ébresztő, indulás szántani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!