Fűnyírás közben eltaláltam egy vasdarabot. A kés eldeformálódott és már rég életlen is. Hol tudom megcsináltatni, illetve éleztetni?
Figyelt kérdés
2007. okt. 5. 17:22
1/2 anonim válasza:
Szia !hat en is igy jartam!
nekem van egy aranyos ferjem ,nem szakember,de megcsinalta!probald meg te is szerintem sikerul!
az el kozepen van egy csavar azt ki kell csavarni ,kozbe kell tenni valamit hogy ne forogjon az el,az lehet barmi ami eros!mikor kivetted az elet ,kalapaccsal kikalapalod a gorbeseget!aztan az elet is kikalapalod hogy egeszen elvekonyodjon,azutan reszelovel megreszeleg ,vagy ha ugyes vagy gyorvagoval!de akkor be kell szoritani egy satuba nehogy megvagja a kezedet!mikor kesz ugyanugy visszaszereled ahogy leszertelted!
Ha tull bonyolult inkabb forduljal szakemberhez nehogy gond legyen!!KOVACS ,ESZTERGAJOS,MEG SZERINTEM EGY AUTOSZERELO MUHELYBE IS MEGTUDJAK ELEZNI ,HA VAN MEGFELELO SZERSZAM!
2/2 anonim válasza:
Apukám a kezében tarva Flex-el szokta köszörülni/élesíteni. Mindig jól sikerült! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!