Megcsináltatni a szoptatástól megereszkedett,
eldeformálódott mellet?
Figyelt kérdés
Elég megosztó kérdés tudom de azok válaszoljanak már akik megcsináltatnák vagy megcsináltatták. Nagyon kicsi mellem volt a-s kosaras, rengeteg tejem volt még másik babának is adtam a kosárméret c-re nőtt, de ahogy abbahagytam a szopit nagyon csúnya lett, igazából mint egy üres zacskó, nem tudom máshogy mondani. Akik megcsináltatták mik a tapasztalatok? Mennyibe került kb és hol végezték? Még nem döntöttem el mi legyen ezért kérdezném.
2011. jún. 9. 20:28
1/7 anonim válasza:
Én még várom a csodát...nemtudom van e esély rá,olyan 3 hónapja nem szoptatok,és borzalmasan összementek,lelappadtak a melleim.Most ez már ilyen is marad?! Pedig olyan szépek voltak:-( 85 B voltam előtte. Rettegek a 2 császárom óta a mütőnek még a gondolatától is de egyre gyakrabban gondolok rá,hogy esetleg bevállalnék egy mellmütétet.
2011. jún. 9. 20:36
2/7 anonim válasza:
Én megcsináltattam, és szó szerint csodát tett velem. De elsősorban lelkileg. Már nem útálok tükörbe nézni, nem kell gondolkozzak, mit is vehetek fel. Egész életemben komplexusaim voltak a melleim miatt, de a műtét óta szeretem. Pedig rondán heges is maradt az alja. De nem érdekel. A férjem is szereti, mindig megcsodálja,markolássza, bár korábban azt mondta, hogy neki amúgy is tetszett :) Tapintásra is nagyon jó. az alján érződik egy picit a széle, de csak ha nagyon figyelem és a kitapintás a cél. Azóta sikerült már vele szoptatnom is, rengeteg tejem volt. Picit megereszkedett, így nem szoborszerű, hanem maximálisan természetes.
2011. jún. 9. 21:00
3/7 anonim válasza:
Az én melleim is borzalmasak.75/b tényleg formás melleim voltak.A lányom miután abbahagyta a cicizést olyan lett a mellem mint egy félig üres tejeszacskó.Lógott,borzalom.Aztán terhes lettem a fiammal.A mellem még nagyobb lett.....Most látom mennyire kinyúlt a bör.Már kevesebbet szopik a fiam.Nem is tudom m i lesz ha teljesen abba hagyja.
Azt mondják ha tervezel több gyermeket akkor felesleges megcsináltatni....
Ha jó orvoshoz mész,drága.Attól is függ felvarratni,vagy szilikonoztatni szeretnél.+ a fájdalom,meg a komplikációk...
Próbálj felkarra mellizomra tornázni sújzózni.Az izom növekedés segít a mellformáján.Nem sokat,de javít rajta.Fekvötámasz,hajolásból,sújzót emelgetni,esetleg vizesflakont.
ide regisztrálj, segítenek.aranyosak a csajok, minden kérdésre választ kapsz.
2011. jún. 9. 21:25
5/7 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Én ugyan ebben a helyzetben vagyok, de tele kérdésekkel. Nekem most 4 hós a gyermekem, őszre gondoltam hogy megcsináltatom, viszont mások hogy oldották meg vajon a kezdeti nehézségek fájdalom mellett hogy ellássák babájukat??? Meddig nem szabad emelni, stb. Ez tart vissza.
De Nekem is szőrnyű lett a cicim, kicsi is, lóg is és plöttyett.:(
Neked mennyi idős a babád?
2011. jún. 9. 21:45
6/7 anonim válasza:
Nekem a hugom megcsináltatta nála nincs gerek,én nem merem ha most lenne rá pénzem kitudja a cserére is 7 év mulva lenne -e.Mert ugye ajálatos egy idő után kicseréli,ha meg nem tudom azért történjen velem valami mert jóbban akartam kinézni.Nagyon nehéz kérdés!
2011. jún. 10. 06:23
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen nehéz kérdés az biztos. Most 9 hós a kislányom császárral szültem és ha vállalunk másikat csak 4 év múlva mert vissza kell mennem dolgozni mert a gyes semmire sem elég:( A párom szerint is jól vagyok így de támogat mindenben hogy jobban érezzem magam. A hasamon próbálok segíteni magam, amikor csak van időm tornázok, de a cici más tészta ezekre a zacsikra melltartót is nehéz venni. A b-s összenyomja a c-sben pedig lötyög, gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!