Egyet már elkaptunk rókacsapdával. De vannak még egy páran mert feltúrják az egész kertet.A csapda kinn van de nem megy bele...
2010. okt. 16. 22:29
1/9 anonim válasza:
Nincs kutyátok?
2010. okt. 16. 22:52
2/9 anonim válasza:
Vannak ilyen magasfrekvenciás adóberendezések amitől elmennek az állatok, nem tudom, hogy válik be, de ne bántsátok őket csapdákkal, inkább kérjétek meg őket a távozásra :)
2010. okt. 17. 00:34
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs kutyánk.
A csapda pedig egy rács, amibe ha bemegy lecsukódik. Amit elkaptunk azt is kivittük rácsostól az erdőbe és ott elengedtük...
2010. okt. 17. 21:10
4/9 anonim válasza:
Nekünk volt magas frekvenciás vakondriasztónk, de nem ért semmit.
Egy bizonyos idő után úgy dolgoztak a közvetlen környezetében mit ha ott sem lett volna. Megszokták....:(
2010. okt. 18. 08:18
5/9 anonim válasza:
a vakondokat könnyű kiírtani. a vakond gilisztát eszik. namármost. ha teleműtrágyázod nagyon sok mennyiséggel a kertet akkor nem lesz giliszta. ezt mi megcsináltuk. vakond nem is lett többet. viszont évente cserélünk fűnyírót mert úgy nő a fű a sok műtrágyától :DDDD
a borzokkal nemtudom mi a helyzet. :)
2010. okt. 19. 17:23
6/9 anonim válasza:
Attól hogy tele műtrágyázom a kertet a probléma adott marad, mivel a fő tápláléka giliszta, de megeszi még a lótetűt,rovarokat, cserebogarat, pajort, stb.
Ja, és a zöldséges kertemben garázdálkodik...
2010. okt. 22. 14:16
7/9 anonim válasza:
Szia! utolsónak: Hidd el, hogy beválik, mert én kipróbáltam, és működött, aztán másnak is mondtam, neki is működik. a műtrágyak kiölt mindent. nekünk FŰ volt ezért nem volt gáz. csak nőtt mint magyarország adóssága.
2010. okt. 22. 16:53
8/9 anonim válasza:
a zöldséges kertet nem célszerű agyonönteni műtrágyával, használ neki de én nagyon sok mennyiségről beszélek. relatíve sok mondjuk. és az már nem használ. nem tudtam, hogy mivan a kertbe :) mindenesetre sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!