Vidéken élünk, elég sok a belvíz nálunk és a kertben ezért most jelentősen megnövekedett a békák száma. Hogyan lehetne a kertünkből elterelni őket? Szóval, hogy ne szeressenek nálunk lenni.
Én nagyon szeretem a békákat!
De ha ti nagyon nem, akkor amit írt az Első válaszoló, az a legemberségesebb illetve legbékaságosabb megoldás.
Csak ha összeszeditek és áttelepítitek őket, akkor olyan tó/patak partjára vigyétek, aminek nincs a közelében autóút!
Amúgy meg legjobb megbarátkozni velük. Nem bántanak. Kifejezetten szeretem nézegetni őket, amikor szürkületkor előjönnek. Persze mikor nyitott ajtón betévednek a lakásba, és bemennek valami eldugott zugba, akkor mérges vagyok rájuk, ha úgy kell kiszabadítani szerencsétleneket.
És haszonállatoknak is tekinthetők!
MEGESZIK A SZÚNYOGOKAT és a hangyákat is! Legszívesebben elmennék hozzátok és elhoznám magamhoz a békáitokat, mert ki nem állhatom a szúnyogokat, és ők segítenének irtani... :-))
Megeszik a szúnyogokat! Maximálisan egyet értek az előző válaszolóval.
Nem kell annyira nyápicnak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!