Nagyon gáz, ha most 7-kor kimegyek füvet nyírni?
Figyelt kérdés
Nagyon ráfér már, egész héten nem értem rá, és a hétvégém is tele van programmal, ma is már 11-re jelenésem van valahol. Az udvarnak meg kell 2-3 óra, de utána össze akarom magam kapni, hogy nézzek is ki valahogy. Sosem voltam zajos szomszéd, ez kivételes alkalom lenne.2023. júl. 22. 05:59
11/18 anonim válasza:
Robbanómotoros vagy elektromos? Nagyon nem mindegy! Egyébként láttam én már az éjszaka közepén embert fejlámpával füvet nyírni...
12/18 anonim válasza:
Nálunk csendrendelet szabályozza.
Hétköznap 7.00-től lehet.
Hétvégén csak8.00-tól.
13/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna. En reggel 7-8 kozott kompresszorral tisztitottam a porszivo szuroket.
Igaz mellettunk csak ures telkek vannak. A legkozelebbi szomszed 2 telekkel alrebb van.
Nem is tudnek olyan helyen elni ahol a seggemben van mindenki es fingani is csak engedellyel lehet.
14/18 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez az egy közvetlen szomszédom van. Mögöttünk erdő, mellettünk üres ház/pont eladó/, csak szemben élnek, de hátul van az udvar, így őket annyira nem zavarta szerintem.
Végeztem, szép lett. :D és nem szólt senki.
2023. júl. 22. 09:18
15/18 A kérdező kommentje:
Robbanómotoros, bevallom, kicsit élveztem, mikor meghúztam neki, és jól megtörte a csendet a szomszéd ablaka alatt. XD (nem ez volt a fő indíttatás, mindenképp nyírni kellett, s most volt idő, de na, legszebb öröm a káröröm. )
2023. júl. 22. 09:20
16/18 Noren1989 válasza:
És hànyszor ordibàltak ki, h "A krvaanyàd, Józsi!" ?
17/18 anonim válasza:
Nem igaz, már egy parizeres zsömlét sem lehet megenni az ilyenek miatt.
18/18 A kérdező kommentje:
#16 Azt egyszer se, csaj vagyok :P
Viszont tényleg nem szólt senki.
2023. júl. 22. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!