Nagyon gáz, ha most 7-kor kimegyek füvet nyírni?
Figyelt kérdés
Nagyon ráfér már, egész héten nem értem rá, és a hétvégém is tele van programmal, ma is már 11-re jelenésem van valahol. Az udvarnak meg kell 2-3 óra, de utána össze akarom magam kapni, hogy nézzek is ki valahogy. Sosem voltam zajos szomszéd, ez kivételes alkalom lenne.2023. júl. 22. 05:59
1/18 mindentudó99 válasza:
Nem. Csináld csak. 7 óra nem hajnal
3/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mert mint látod, javában fent vagyok, de igen, gáz.
4/18 A kérdező kommentje:
Hát igaz, hogy nem hajnal, főleg, hogy a szomszéd meg egész héten felújít és estig tolják, pihenni sem lehetett tőle. Úgyhogy szólni nem szólhat.
2023. júl. 22. 06:50
5/18 A kérdező kommentje:
Na, megyek és nekiállok.
2023. júl. 22. 06:51
6/18 anonim válasza:
Szerencsés vagy, hogy neked csak az az egy szomszédod van, aki éppen felújít. Más körbe van véve szomszédokkal.
7/18 anonim válasza:
Attól, hogy a másik paraszt, még nem kell neked is annak lenni.
8/18 anonim válasza:
Nem gáz, csak lehet vizes a fű, ha nálatok is esett éjjel.
9/18 anonim válasza:
"a szomszéd meg egész héten felújít és estig tolják, pihenni sem lehetett tőle"
. Tehát egyetlen szomszédod van? Nincs pl. egy harmadik, aki veled együtt szívott, és most egy másik hülye miatt szív?
10/18 anonim válasza:
Egyszer belefér, engem nem zavarna, a kertes ház ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!