Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lehet e a sóskát palánzázni?

Lehet e a sóskát palánzázni?

Figyelt kérdés
Gondolom ugy hamarabb terem

2023. márc. 3. 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
az elképzelés újszerű, egyben zseniális...de inkább vetni kell..az első évben türelmesnek kell lenni, de koraőszre annyit terem, hogy nem győzöd szedni, enni.
2023. márc. 3. 06:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, én szoktam átpalántázni a szétszóródott magból össze-vissza kikelt sóskákat.

De te szerintem nem erre gondolsz (mire gondolt a költő?), hanem benti palántanevelésre, ahogy az első válaszoló is tippeli. Úgy nem érdemes, az átültetés miatt valószínűleg később lesz termésed, de legalábbis nem hamarabb.

Már most el lehet vetni kintre, mert hidegtűrő, és lesz, amikor lesz. Ez a leggyorsabb és egyben legegyszerűbb módszer.

Ráadásul, évelő, és a legmelegebb meg a leghidegebb évszakok kivételével mindig szedhető.

2023. márc. 3. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés hogy hol veszel sóska palántát?Magról vesd inkább.
2023. márc. 3. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Magról
2023. márc. 4. 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!