Kezdőoldal » Otthon » Kert » Akik kertes házban laktok,...

Akik kertes házban laktok, tartotok valamilyen házi-, vagy haszonállatot?

Figyelt kérdés

jan. 23. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, kutyát, macskát, és még mást is.
Igen, kutyát és macskát.
Igen, kutyát.
Igen, macskát.
Igen, de nem kutyát és macskát, hanem mást.
Nem.
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem, semmilyen állatunk nincs. Haszonállatot nem lehet, háziállatot meg azért nem, mert mindketten dolgozunk reggeltől estig, nyáron sokat vagyunk házon kívül, szeretünk jönni-menni, aztán csak ott bolondulna meg szegény jószág.
jan. 23. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Volt itt minden, de hála a jó égnek már semmi sincs. Csak a kapuban keresztben fekvő lassan kihűlő holttestemen keresztül hozhat be ide valaki valamit!
jan. 23. 15:23
 3/10 mindentudó99 ***** válasza:
61%
Csak csirke és tyúk van még kacsa és liba más nincs. Két macska azért van még
jan. 23. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Mindig tartok a szobámba egy kis pókot( nem csapom le,nagyon hasznos háziállat)

Elkapja a legyeket szúnyogokat amiket rühellek.

jan. 23. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A párom meg a gyerekek kutyát szerettek volna, én nemet mondtam rá. Kutyával foglalkozni kell, nem hagyhatod magára napokra vagyis nem tudsz elutazni anélkül hogy valakit rá nem beszélnél hogy vagy járjon ki hozzá naponta 2-szer vagy vigye magához stb. stb. Ismerem már őket annyira, hogy minden az én nyakamba szakadt volna és én nem is vagyok oda a kutyákért csak ők.

Macskánk lett helyette, kinti macska. Kiderült, hogy a párom meg az egyik fiam teljesen odavannak érte, a másik gyerek is nagyon szereti. Mivel kinti macska így nincs állandóan a házban, nem kell almozni, általában csak ha bent szeretne aludni nappal, éhes vagy épp simogatásra vágyik, akkor jön be. A szomszédok is tudják etetni ha szükséges meg mi is meg tudjuk oldani a nyaralás alatt is egyszerűbben és ha nem kapna enni akkor is vadászna magának eleget.

jan. 23. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kutya, macskáím régen voltak, de aztán forgalmassá vált az út előttem, és azért nem tartok macskát, hogy évente eltemethessek egyet...

Vannak tyúkok, fürjek, nyuszik, 2kecske, 5liba, tengerimalacok, és van egy póni paci, aki néha vendégeskedil nálam besegíteni a kecskéknek és a libáknak a fűnyírásban.

3000négyzetméteres udvarral.

jan. 23. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tyúkok, fürjek tojását, kecske tejét fogyasztom, de nem tudom jóízűen megenni a saját allataim, szóval nem azért vannak tartva.
jan. 23. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kutya és két macska. Bent vannak a házban, a macskáknak van egy macskabiztos, hálózott kis terasz, ahova kimehetnek levegőzni, a kutya bármikor mehet az udvarra, ha akar, de nem gyakran akar. Kint én nem tartok macskát, gyerekkoromban csak így lehetett, egy se élt 3-4 évnél tovább.
jan. 24. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A kinti macska a legtöbb helyen fogyóeszköz.

Kutya van (benti) és akvárium. Ha az számít, tavaly beköltözött az udvarba 2 pár veréb is.

jan. 24. 15:59
 10/10 anonim ***** válasza:

40 tyúk, 10 nyúl, 7 macska, 2 kutya.

A macskák megszaporodtak véletlen. Majd elkopnak, errefelé nem húzzák sokáig sajnos.

jan. 24. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!