Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen kerítést építhet a...

Milyen kerítést építhet a szomszéd?

Figyelt kérdés

A szomszéd falátol 1 méterre ami elvileg az övé de a mi udvarunk felől van, szeretne építeni a szomszéd egy kerítést, mert hogy most újra vakolja a házat és hogy neki kell az az 1 méter utána is. Lényeg h mondtuk neki h oké de olyan kerítést húzzon hogy ne legyen atlathato. Mert ugye az ember nyáron kint van még minden nezze már a szomszéd h mit csinálok a saját udvaromba. De ő csak drót kerítést akár húzni.

Kérdés megteheti hogy csak drót kerítést húz? Hiszen WC ablak is csak azért lehet akkora amekkora h ne lehessen nézelődni a szomszédba.

Ha esetleg valaki tud erre vonatkozó szabályt küldeni azt megkoszonnem.

Köszönöm a segítséget.

2021. máj. 18. 19:46
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok body szilvi de ha én pucéran akarok napozni az udvarba akkor ne nézze már... Ez csak példa a sok közül. Mert sztem semmi köze hozzá h én mit csinálok az udvaromba.
2021. máj. 18. 20:18
 12/39 anonim ***** válasza:
52%
Miért járna neki 1 m a ti telketekből? Be van jegyezve a szorgalmi jog a tulajdoni lapra?
2021. máj. 18. 20:31
 13/39 A kérdező kommentje:
Nah ezt nem tudjuk h be van e jegyezve. Onnan gondoljuk h utcafrontol nézve szembe a házakkal úgy 1 méterrel tovább jön az utca fronti kerítés a mi telkunkre míg a milyenk is tovább megy a másik szomszéd felé Ég méterre. És onnan jön mindenkinek a nagy kapuja.
2021. máj. 18. 20:35
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
12: én úgy értelmeztem, hogy az az egy méter is a szomszédé, csak eddig nem használta. De nem világos, hogy ha a szomszédot eddig nem izgatta az az egy méter hogy ott kukkolja a kérdezőt, akkor ezt a szokást most miért is venné fel? De tuti valamit félreértek.
2021. máj. 18. 20:36
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem érted félre gyakorlatilag ez van. Lényeg h nekem ne mászkáljon ott az "udvaromba" és valami jogi szabályt szeretnék rá h mint pl az ablakokra is van,hogy muszáj legyen neki átláthatatlan kerítést csinálnia. Mert nem azzal an a bajom h kerítést akar hanem h full mindent látni h mi zajlik nálunk.
2021. máj. 18. 20:41
 16/39 anonim ***** válasza:
Érdekes megoldás lehet. Azért jó lenne tudni, hogy meddig tart pontosan a ti telketek, mielőtt problémáztok a szomszéddal.
2021. máj. 18. 20:44
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

De ha eddig semmilyen kerítés nem volt, akkor nem látott át hozzád??

Rajzold már le, h mi a helyzet!

2021. máj. 18. 20:47
 18/39 A kérdező kommentje:
2021. máj. 18. 20:51
 19/39 A kérdező kommentje:
A szaggatott vonal lenne a tervezett kerítés
2021. máj. 18. 20:52
 20/39 anonim ***** válasza:
Tehát akkor az az 1 méter tkp a szomszédé, csak eddig ti használtátok?
2021. máj. 18. 21:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!