Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ebben a jó időben elkezdtél...

Ebben a jó időben elkezdtél veteményezni?

Figyelt kérdés
Én csak virághagymát.

febr. 1. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Még nem, mert még fagy éjjel errefelé. Viszont az őszi virághagymák elkezdtek kibújni a tavaszi időjárás miatt, nem tudom, mi lesz így velük.
febr. 1. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Két sor sárgarépát meg egy kis retket közé már elszórtam. Hamarosan kezdem a paradicsomot és paprikát pohárba vetni, de már gondolkodom a borsón is.
febr. 2. 03:05
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Most is esik a hó, a jövő hétre -7, -8 fokokat mondanak, szóval nem .
febr. 2. 07:18
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem, márciusban szoktam.
febr. 2. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogyis,még nagyon korai.

Dughagyma ment egyedül még ősszel.

febr. 2. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Sár van még nálunk, meg hideg a föld is.

Amúgy ha a talaj meg az idő engedné, akkor fokhagymát, zöldhagymának szánt vöröshagymát, meg spenótot érdemes lenne. Semmi mást, mindennek jobb később.

1

Az őszi virághagymáknak az a dolguk, hogy a tél folyamán kibújjanak. Most aránylag későn fogtak hozzá, más években néha már január elején megjelennek. Erre alakultak ki, hogy bírják a -20-at is. Olyankor az első kis levelük csúcsa megfagy, ha nincs hó, de a következő levél már hibátlan lesz, és a fagyás semmiben nem befolyásolja a virágzást.

febr. 3. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!