Kezdőoldal » Otthon » Kert » Japán birs egyáltalán nem...

Japán birs egyáltalán nem hozót virágot. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kertészetbe vettem még tavaly 3 kisebb tövet. 2 pirosat 1 fehéret. Úgy emlékszem akkor volt is virág a piroson. Fehérre nem emlékszem. Az a helyzet, hogy a fehér szépen virágzik most. De a piroson 1 virág sincs. Metszve nem volt. Kicsit gyanús nem tudom mi lehet a próbléma.

2021. ápr. 17. 17:43
 1/4 mindentudó99 ***** válasza:
85%
Később virágzik még lehet. Az enyémek se virágoznak még.
2021. ápr. 17. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm válaszod én is gondoltam erre. Lehet másfajta. Nem pont ugyanaz. Simán lehet később virágzó. Csak zavar mert látom máshol már virágoznak. De akár hogy is nézem nem látok virág bobokat vagy minek hívják. Amiből virágozna és ez aggaszt. Viszont emlékszem, már javába jó idő volt mikor vettem kertészetbe.

Figyeltem ültetéskor be is trágyáztam minden. Szépen meg is van bokrosodva szóval jól érzi magát látszik rajta.

2021. ápr. 17. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a nagy helyzet bosszantott a téma. Pár hete belé túrtam mert egész sűrű bokor lett belőle. A bokor közepén találtam jó pár virágot. Kicsit megnyugodtam, de továbbra se értem miért ilyen keveset. mert szemlátomást igen csak jól érzi magát. Sok új hajtást is hozott. Viszont a másik piros bokron meg továbbra sincs virág.
2021. máj. 9. 08:44
 4/4 mindentudó99 ***** válasza:
79%
Nekem is vannak bokrok amelyek abszolút nem hoztak virágot. Ilyen még nem volt. A többi meg tele van.
2021. máj. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!