Hogyan fog rátalálni, Naruto a szüleire? Egyáltalán rátalál??
Hát, ha ezt kérdi, akkor spoilert akar.
Naruto szülei nem élnek.
ellenben ahogy haladunk, kapunk az anyjából és az apjából is egy jó pár részt
bár én személy szerint szerettem volna jobban megismerni az anyja múltját
Ahhhhaaa! Csak azért tettem fel e kérdést, mert a barátaim összezavartak. Gondoltam, hogy nem élnek, de láttam egy résznek olyan részét... ahol ünneplik Naruto szülinapját vagy ilyesmi.
Egyébként végignéztem a Narutot és a Naruto Shippudenél 90 valahány részt láttam, és vagy 30 Borutóval is végeztem.
Amikor a születésnapját ünneplik az egy movie.Tobi átküldi őket(naruto,sakura) egy párhuzamos dimenzióba ahol naruto-t menmának hívják.Menma viszont a sötét oldalra áll.A szülei ott élnek.Mivel azt hiszik,hogy csak elment menma rovid idore mikor naruto megerkezik ugy kezelik mintha menma lenne.Naruto nem mondja el h nem ő az,mert szeretne a családjával lenni.Végül menmát a jo oldalra allitja es visszamennek a sajat dimenziojukba.
Pontosan nem emlekszem kb 6 éve láttam.
Lesz olyan resz, ahol talalkoznak. Mikor a naruto a pecsetet a kyuubinal me akarja tepni, hogy kiszabaditsa, megjelenik az apja meg az anyja is egy alkalommal.
Meg a haboru alatt az apja harcol a naruto mellett, mert megidezik a lelket ugymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!