Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan fog rátalálni, Naruto...

Hogyan fog rátalálni, Naruto a szüleire? Egyáltalán rátalál??

Figyelt kérdés
pls. Nagyon tudni akarom. Nézem a Narutot de még nagyon nem ott járok!!

2020. okt. 17. 13:18
 1/8 anonim válasza:
100%
Hányadik résznél jársz?
2020. okt. 17. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
most tényleg spoilerezzünk? :D
2020. okt. 17. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ezt kérdi, akkor spoilert akar.

Naruto szülei nem élnek.

2020. okt. 17. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ellenben ahogy haladunk, kapunk az anyjából és az apjából is egy jó pár részt

bár én személy szerint szerettem volna jobban megismerni az anyja múltját

2020. okt. 17. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Ahhhhaaa! Csak azért tettem fel e kérdést, mert a barátaim összezavartak. Gondoltam, hogy nem élnek, de láttam egy résznek olyan részét... ahol ünneplik Naruto szülinapját vagy ilyesmi.

Egyébként végignéztem a Narutot és a Naruto Shippudenél 90 valahány részt láttam, és vagy 30 Borutóval is végeztem.

2020. okt. 17. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a születésnapját ünneplik az egy movie.Tobi átküldi őket(naruto,sakura) egy párhuzamos dimenzióba ahol naruto-t menmának hívják.Menma viszont a sötét oldalra áll.A szülei ott élnek.Mivel azt hiszik,hogy csak elment menma rovid idore mikor naruto megerkezik ugy kezelik mintha menma lenne.Naruto nem mondja el h nem ő az,mert szeretne a családjával lenni.Végül menmát a jo oldalra allitja es visszamennek a sajat dimenziojukba.

Pontosan nem emlekszem kb 6 éve láttam.

2020. okt. 17. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lényegében így volt. Naruto nem tudta volna érthetően elmagyarázni, hogy ő nem a fiuk, és ez is volt a logikus döntés, mivel így egyszerűbb volt beolvadni, illetve kitalálni, hogy hogy jussanak vissza. Eleinte próbálta is leküzdeni magában a család iránti vágyát, és ellenséges volt mindkét szülőjével, de amikor az anyja a testével védte, bűntudata támadt, és mikor megtapasztalta a szülői szeretetet, nem tudott tovább ellenállni neki. Így egy pár napig boldog családként éltek, Sakura viszont hoppon maradt, mivel az ő szülei abban a világban nem éltek, Sasuke meg amolyan nőcsábász volt abban a világban, szóval őt sem lehetett komolyan venni. Tehát Sakura végig egyedül volt. Érzelmileg nagyon sokat kihoz a karakterekből és a nézőből is egyaránt, szóval jó film, érdemes megnézni. :)
2020. okt. 18. 11:35
 8/8 Kisgöncöl ***** válasza:

Lesz olyan resz, ahol talalkoznak. Mikor a naruto a pecsetet a kyuubinal me akarja tepni, hogy kiszabaditsa, megjelenik az apja meg az anyja is egy alkalommal.

Meg a haboru alatt az apja harcol a naruto mellett, mert megidezik a lelket ugymond.

2020. okt. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!