Az újabb Sony telefonokat miért nem reklámozzák/tesztelik idehaza, illetve nagyon sok miért nem rendelhető/vásárolható egyáltalán Magyarországra?
Nem érdekli különösebben a Sonyt a mobilrészlegük, amennyire veszteséges, csak a PS önmagában többszörösen kompenzálja, és akkor még a többi gyártmányukról nem is beszéltünk.
Én örülnék ha újra jelentős mobilgyártó lenne a Sony, nagyon jó minőségűek a telefonjaik, csak ugye nincs túl sok belőlük.
Mondod Te, mivel a TVjeikkel?
#4 Mondja a Sony.
A TV részlegük ezer éve veszteséges.
Állítólag nagyobb veszteséget termelne, ha a PS-eken kívül mindent leállítanának. De így is veszteséges minden nekik a PS-eken kívül.
Amúgy sokat elmond a helyzetükről, hogy japánban a Sony márka boltok, ha nincsen új PS, akkor konganak az űrességtől. Közben úgyanazon bevásáróközpontban, a Samsung boltja tömve vannak.
Sony telefonról érdeklödtem több helyen, mondták hogy inkább NE! Pedig nagyon szerettem a Sonyt.
Én anno imádtam a Sony Z1-esem.
De állítólag most nincs elég pénzük a mobile fejlesztészre.
A Sonynak a PS konzolok is veszteségesek állítólag, drágább az előállítás mint amennyiért adják.
Viszont a játékok, főleg az exkluzív címek magas profitot hoznak...
Szerintem a filmstúdiójuk az biztosan nem veszteséges, talán most a Covid-19 miatt, átmenetileg max.
Én azt nem értem, hogyha veszteségesek is a mobilok, attólmég mivel lesz jobb, ha az amúgy legyártott telefonjaikat nem árulják egy csomó országban?
A PS igen, összetett. A saját licenc játékok termelik a hasznot tény.
Telefon meg darabra is veszteséges. Leginkább csak ott árulják, ahol a PS értékesítést támogatja.
Filmstudió nem tudom, hogy nyereséges-e. Bár Hollywood-ban régebben már, több nagy studió évtízedeken át veszteségesen üzemelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!