A kertészek miért ilyen pofátlanul drágák?
Jogászoknál? Bő félórás munkáért (nem volt 40 perc) 60ezret kér. Ráadásul nem egy bonyolult jogi eset, csak egy megállapodás ügyvéd által hitelesített változata. Ez 90ezres óradíj.
a 600ezres munkadíj így 6,7 óra. Ennyi idő alatt beszerzi a szükséges anyagokat (gyeptégla), előkészíti a terepet a a gyeptéglázáshoz, megcsinálja a gyeptéglázást, megmetszi a fákat bokrokat, elszállítja a nyesedéket. Plusz néhány alkalommal ki kell mennie hozzád, nem tudja egy nap alatt megcsinálni.
Nálunk a gázszerelő "csak" 10ezer forint kiszállási díjat kért, mert a szomszédban lakó testéremékhez is jött (ott is "csak" 10ezer volt a kiszállási díj).
Unokatesómtól 150ezret kért a szülészorvos, a munkaidejében, kórházban szült. Plusz az orvos szülésznőjét is meg kellett fogadnia, mert csak így vállalta az orvos. Az plusz 50ezer volt. Összességében nem volt vele 1 órát az orvos (a munkaideje alatt, nem szabadidejében)
Akkor szerinted a kertészek jobban keresnek az orvosoknál, jogászoknál?
22: "Jogászoknál? Bő félórás munkáért (nem volt 40 perc) 60ezret kér."
Kérjen.
Én meg árajánlatokat kértem.
Van a piacon pesti belvárosi sztárügyvéd 15 000-ért is, én hozzá mentem.
23
kertépítők alatt ne csak a legfelkapottabb, tényleg pofátlanul drága kertépítőket értsük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!