Idegen lépcsőházban járva pofátlanul lekaptam megenni egy aloe vera levelet, majd megvesztem olyan keserű volt. Miért?
Figyelt kérdés
kevésbé lehetett öntözve, vagy mi? nekünk is volt itthon termesztgetve de ilyet nem tapasztaltam2019. ápr. 29. 21:55
1/9 anonim válasza:
Ahha, lehet hogy tele van bacilussal, kutya, cica lepisálta,mindenki megfogdosta. Barátnőméknél egy jobban sikerult buli után valaki lehányt egy virágot hazafele a lépcsőházban. Vizes kendővel le lett törölve, de attól még ráhánytak bakker. Te meg valami random lépcsőház random növényeit kóstolgatod. Honnan tudod, hogy nem történt azzal is hasonló? Gratulálok.
2/9 A kérdező kommentje:
jogos, nem tudhatom. :D én csak egészségtudatos akartam lenni bakker
2019. ápr. 29. 22:07
3/9 A kérdező kommentje:
egyébként magasan volt, oda nem pisil cica-kutya
2019. ápr. 29. 22:07
4/9 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy élelmezési célokat szolgál.
5/9 anonim válasza:
Akkor te csak gondolod, hogy aloe verát ettél, az más lehetett!
Az aloe vera ugyanis nem keserű!
Mi mindig teszünk az esti turmixba, de ha keserű lenne, nem tennénk.
Vagy előtte locsolták meg valamilyen táppal.
Ne egyél idegen helyen idegen növényeket, mert feldobhatod a talpad!
6/9 A kérdező kommentje:
biztosra tudom hogy az volt, nem vagyok hülye, megismerem. én is tápszerezésre gondoltam de semmi tapasztalatom szóval bármi lehet alapon megkérdeztem
2019. ápr. 29. 22:52
7/9 anonim válasza:
jó anyagot nyomtál előtte adhatsz
9/9 anonim válasza:
Szia!
Csak a belső kocsonyás része fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!