Aloe vera kapszulát vettem, aminek marha keserű a bevonata. Kínai gyártmány magyar forgalmazóval. Noooormális ez?
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 11:17
1/4 anonim válasza:
Normális-e, hogy ilyet vettél? :)
A kapszulát szét lehet szedni, és a tartalmát vízzel bevenni. Problem solved.
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom az aloe úgy magában elég keserű. Valamit csinálnak vele a feldolgozás során, hogy elvegyék az ízét. Nem lehet, hogy az aloe íze érződik rajta?
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Igazad volt, nem a bevonat keserű, hanem átérződik az a borzalom, ami alatta van. Kipróbáltam, amit #1 javasolt, de szerencsémre a legóvatosabban, de még egy mákszemnyi után is öblögettem egy ideig cukros vízzel :P. Derengett ez a keserű sztori, de úgy gondoltam, ahogy írod is, hogy a gyártásnál elveszik ezt az ízt. Hát, ezek nem strapálták magukat...
2018. jún. 25. 12:37
4/4 anonim válasza:
A feldolgozást arra értettem, amikor aloe joghurtot, meg hasonló élelmiszert csinálnak belőle, nem gyógyszert. A kapszulánál nyilván a kapszula lenne az, ami viselhetővé teszi az ízt, illetve nem tudom, hogy a keserűtlenítési eljárás nem veszi-e el éppen az aloe jótékony tulajdonságait is. (Már ha van neki, mert őszintén, én nem hiszem, hogy ezeknek a táplálékkiegészítőknek lenne bármi értelme.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!