Mennyiért éri meg fűkaszálni?
Szerintem egy kicsit alul árazzátok magatokat. Már nem a fifti-fifti, hanem maga a munka. Balatonnál van egy telkem, amin 2500 nm a pázsitfelület. Van sok fa, tereptárgy, de egyenes a talaj. Mindig is magam nyírtam. Önjáró fűnyíróval kb 3 óra alatt megvagyok.
A telek ketté lett osztva. A bérlő 1500 nm-ért 50.000 Ft-ot fizet / alkalom a fűnyírásért.
Az utcán a vízelvezető árkot nem szeretem nyírni, azt kiadtam egy helybélinek, aki ebből él. 5000 Ft/alkalom. Kb 10 nm és olyan 30 fokos az árok lejtése. Amíg én nyírtam, kb 5 perc volt levágni egy ezeréves, kicsi villanyos fűnyíróval.
Kíváncsiságból kértem ajánlatokat az egész telekre. 150.000 Ft volt a legolcsóbb ajánlat / alkalom a 2500 nm-re!!!
Elképesztő, vérlázító, de ez van és ezt minden ismerősöm gond nélkül kifizeti, akinek nincs nyírója és fogalma sincs, hogy mennyi idő lenne megcsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!