Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek megéri ez a...

Szerintetek megéri ez a fűkasza? Mit kell rajta rögtön kicserélni?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt szeretném megvenni, miket kell rajta kicserélni rögtön? Hallottam hogy a gyertyát, valaki tud normális árban jómiőségű gyertyát linkelni ami jó bele? Még miket lenne érdemes?

2020. máj. 9. 09:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes, hogy ahol nem spóroltak két millimétert hűtőbordán, lapátkeréken, gyertyán, főtengely-kiegyensúlyozáson, ott a gyári gyertya rossz kezekben öt év...
2020. máj. 11. 06:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs ebben semmi érdekes, tök egyszerű a dolog, nem belevaló hőértékű a gyertya, ami gyertyát kiveszel ezekből a gépekből ha átteszed akármelyik márkás gépbe, pont ugyan annyi idő alatt mennek szét.

Semmivel sem dolgoznak ezek a gépek nagyobb hőmérsékleten mint a márkanévvel ellátott társaik.

Ha teszem azt vennék egy 1000-1500Ft-os boscht-t az is bírná 5-6 évig ebben a gépben. De minek szaladgáljak? Piacra amúgy is megyek nézelődni/beszélgetni, akkor meg belefér hogy veszek ott gyertyát is.

2020. máj. 11. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hét éve vettem egy ilyet és ami nem jó az a damilfej, gyertya és benzincső.

Szóval ha felraksz rá valami masszívabb könnyű damilfejet, becsavarsz egy Bosch gyertyát akkor évekig le sem tudod állítani. A benzincső pedig megkeményedik az etanolos bentintől tehát ezt évente cserélni kell ha nem akarod hogy a gatyádba csepegjen a tank. Egyébként rendben vannak ezek.

2020. aug. 23. 23:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Én csak 6-éve nyüstölök egy ehhez hasonló kínait, tökéletes, ha etanol mentes benzint használsz valamivel tovább bírja a benzincső IS.
2020. aug. 29. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!