A Daewoo fűkasza milyen minőség lehet? Van olyan, mint a Fuxtec?
Nyilván nem hektárokhoz, hanem kisebb területre használva. A Fuxtec-et ismerem, ehhez mérten érdekelne.
Nekem a keverék aránya nem tetszik.Milyen anyagból van a motorja ,ha ilyen bőséges olajozásra van szüksége .
Mint régen a Rigának.
Köszi a választ.
Szerintem oka van, hogy minden kínai géphez 25-ös olajat ír elő a gyártó. Én annyival használom, és nincs is gond, nem kormolódik a gyertya.
Azt kétlem, hogy a Daewoo és a Fuxtec egy helyen készülne. Szerintem még egyetlen kínai márka is hol itt, hol ott készül. Ezért van, hogy azonos típusú gépek (pl. Strauss) az emberek egy részénél hetek alatt kinyiffannak, mások meg sok évig használják baj nélkül, mint te 7 éve, ráadásul kevesebb olajjal.
Igen, én is a garancia miatt gondoltam, hogy érdemes lenne ezt a Daewoo-t megvenni 2 év garival. Olyan nagyon rossz csak nem lehet, és nem ipari célra használnám.
Abban is igazat adok, hogy a Fuxtec forgalmazójával több baj van, mint a gépeivel. :) Ez személyes tapasztalatom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!