Kezdőoldal » Otthon » Kert » A Daewoo fűkasza milyen...

A Daewoo fűkasza milyen minőség lehet? Van olyan, mint a Fuxtec?

Figyelt kérdés

Nyilván nem hektárokhoz, hanem kisebb területre használva. A Fuxtec-et ismerem, ehhez mérten érdekelne.

[link]

[link]

2020. máj. 7. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Nekem a keverék aránya nem tetszik.Milyen anyagból van a motorja ,ha ilyen bőséges olajozásra van szüksége .

Mint régen a Rigának.

2020. máj. 7. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Ó, hát ez nyilvánvaló, minden kínai géphez 25-ös keverék kell. Ezt be kell vállalni, ha nem akar az ember egy erős gépért 2-300 E-t kiadni.
2020. máj. 8. 05:41
 3/5 anonim ***** válasza:
7. ÉVE 40-es keveréket használok egy Tescos géphez és tökéletes.Kínai olajból lehet kellene a 25-ös de egy nálunk megszokott minőségből teljesen felesleges.Eredeti kérdésre visszatérve szerintem a blokkot-motort ugyan ott gyártják a Daewo és a Fuxtec esetében is csak a burkolatok-"desing" picit más,én ha vennék még egyszer csakis áruházban vennék ,ha elromlik visszaviszed semmit nem kérdeznek nem fogják azt mondani a te hibádból romlott el erre nincs garancia-kérdés nélkül kicserélik és nem a ráragasztott matrica számít egy Kínai gép esetében.Fuxtec esetében az is ellenszenves,hogy negatív tapasztalatokat-hozzászólásokat letiltja a forgalmazó-kvázi csak a jó arculatot ráhazudja a termékre és az a politikája minden más szar csak az ő kínai cucca jó.
2020. máj. 13. 16:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Szerintem oka van, hogy minden kínai géphez 25-ös olajat ír elő a gyártó. Én annyival használom, és nincs is gond, nem kormolódik a gyertya.

Azt kétlem, hogy a Daewoo és a Fuxtec egy helyen készülne. Szerintem még egyetlen kínai márka is hol itt, hol ott készül. Ezért van, hogy azonos típusú gépek (pl. Strauss) az emberek egy részénél hetek alatt kinyiffannak, mások meg sok évig használják baj nélkül, mint te 7 éve, ráadásul kevesebb olajjal.

Igen, én is a garancia miatt gondoltam, hogy érdemes lenne ezt a Daewoo-t megvenni 2 év garival. Olyan nagyon rossz csak nem lehet, és nem ipari célra használnám.

Abban is igazat adok, hogy a Fuxtec forgalmazójával több baj van, mint a gépeivel. :) Ez személyes tapasztalatom is.

2020. máj. 13. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szerelem ezeket a gépeket-és nincs igazad.Beveszed a piár dumát -de mindenki saját kárán okul.Fuxtec forgalmazóval pont azért van baj mert a meghibásodásokat a vevő nyakába varrja. Semmivel nem tartósabb mint bármelyik.Ha 25-ös benzinnel használod nem a gyertya fog kormosodni (ott a legnagyobb hő az egész gépben ,minden elég) hanem a dugattyú teteje és a kipufogó járat.Innen pár év múlva leválik és vonalkódos lesz a hengerszett ,majd beállsz azok közé akik megmondják majd-nem érdemes ilyen gépet venni.Rendes olaj és 1:40
2020. jún. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!