Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek megéri ez a...

Szerintetek megéri ez a fűkasza? Mit kell rajta rögtön kicserélni?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt szeretném megvenni, miket kell rajta kicserélni rögtön? Hallottam hogy a gyertyát, valaki tud normális árban jómiőségű gyertyát linkelni ami jó bele? Még miket lenne érdemes?

2020. máj. 9. 09:37
1 2
 1/14 msebi06 ***** válasza:
83%

Szerintem ennyiért nem érdemes új fűkaszát venni. Egy használt márkással lehet jobban jársz. Sokszor az olcsóbb a drágább.

Amúgy egy új eszközön miért kell rögtön cserélni valamit?

2020. máj. 9. 11:18
 2/14 msebi06 ***** válasza:
Egyébként mekkora területre kell?
2020. máj. 9. 11:19
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

70 ezer körül már kapsz jó minőségű fűkaszát.

Az ilyen hulladékokkal csak az idegeskedés van.

Még ha működik is csak feltekeri a füvet, és lefullad.

2020. máj. 9. 12:22
 4/14 mindentudó99 ***** válasza:
Nem éri meg
2020. máj. 9. 13:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze hogy 70 ért van jó űkasza sőtt 200 ért még jobb. Hidjétek el ha ennyi pénze van valkinek fűkaszára hogy megveheti a 200 ezrest akkor nem rak ki ilyen kérdést. Na és az jobban megéri ha 2 hetente fizetek egy tizest egy ismeretlen emberkének?
2020. máj. 9. 15:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Én azt kérdeztem hogy ebben az árkategóriában megéri e
2020. máj. 9. 16:03
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Vedd meg bakker, ha nem értesz a szóból.
2020. máj. 9. 19:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem az a baj ha valaki aztmondja hogy nem éri meg hanem azzal hogy nincs normális indoklás
2020. máj. 9. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
44%

Ez egy ipari hulladék.Az 1:25 keverési aránynál jobb igazolás nem is kell erről.Ha nincs több keret akkor ha megveszed,lehet hogy többet fogják mókolni,mint füvet vágni.

Én inkább spóroltam egy Hitachi gépre,mint hogy fűnyírás közben megálljon és rendszeresen szétbszon az ideg.

A FUXTEC az már elmegy,de árban több mint ennek a duplája,de legalább ezzel jóval kevesebb gondok lehetek.

2020. máj. 10. 07:37
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

A gyertyát igen érdemes cserélni, mivel alacsony hőértékű és megadja magát, bár ideig óráig elmegy azzal is, de ha elkezd genyózni az legyen az első amit cserélsz, jó gyertya nem igazán van olcsóban, annyi a lényeg hogy nagy hőértékű legyen,én 40-50 üzemóránként automatikusan cserélem.

Amit érdemes megtenni az első üzemórák előtt,hogy fogod a burkolatokat leszeded őket és minden csavart amit látsz óvatosan érzésre meghúzol, a burkolatokat visszateszed és annyi.

Érdemes megnézni milyen karbi van rajta, és vagy rendelni vagy a piacon vásárolni hozzá egyet pluszba, ezt márkásabb gépekhez is ajánlom, szívtam már stihl-el is eldugult karbi miatt.

Az 1:25-ös keveréket meg azért ajánlják ezekhez a gépekhez, mivel a kínai azzal számol hogy a leg ótvarabb olajjal kell hogy menjen a gép,minőségi olajból én 1.40-es keveréket használok, igazából mindenbe.

Mellesleg én karbit 1200-ért vettem tegnap a piacon, gyertyát meg 8db-ot 3500-ért, ha elkezd makacskodni a gép, kiveszem a gyertyát és röhögve kidobom a kukába, bár azért a 40-50 órát kiszokták bírni. Karbival nem szokott komolyabb gondom lenni, évente 2 -évente le kell cserélni, kb 30 perces művelet.

2020. máj. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!