Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ha az ágyban valami ōsszecsipk...

Ha az ágyban valami ōsszecsipked, azt hogyan tudom kiirtani? Nem tudom, mi az, de svédkrém jo rá. Viszket, és feldagad. Mint egy szunyogcsipés, de nagyobb

Figyelt kérdés
aug. 13. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Ágyipoloska.

Van rá mindenféle spray, de magas hőfokon ki kell mosni mindent.

aug. 13. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ágyipoloskád van. A DM -ben kapni kimondottan ágyipoloska-irtó szprét(pumpás).

3000.-, de megéri. Ha megfelelően használod, akkor nem kell semmit elégetni,stb...csak magas hőfokon kimosni, vagy kidobni.

aug. 13. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Nehèz lesz kiirtani, minèl elöbb szakirtó cèget. Egy irtás nem biztos hogy elèg lesz.

Jobban èrtenek hozzá, kár próbálkozni, mert szaporák.

aug. 13. 15:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Biztos? Most nem csipett meg semmi. Egy fél flakon Raidet mondjuk az ágyra fujtam. Lehet, megusztam?
aug. 14. 02:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Minden kis rèsben-falszegèly,padlórès, matrac huzat, takart bútorèlek stb el tudnak bújni, illetve lepetèzni. Ez utóbbiak kèsöbb mèg kikelnek.
aug. 14. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Pingvin alakú gőztisztítót ajánlok, nagyon kicsi ecetet és illóolajat lehet bele tenni a vízzel, körbe kell fújni mindent, tömegesen kipotyognak. De ha már sokan vannak, akkor inkább valóban írtó cég és utána 2 héttel lehet ismételni a gőztisztítóval. Írtóként az Abatoxot ajánlom.
aug. 14. 08:07
 7/9 anonim ***** válasza:

6+

Nem igazán alkalmasak a szerek annyira, amennyire a gőztisztító az. Ráadásul drágák és az eszközre csak egyszer kell beruházni.

aug. 14. 08:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Gōztisztitot hol szerezzek be?
aug. 14. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Leginkább elektronikai üzletből.
aug. 14. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!