Ha az ágyban valami ōsszecsipked, azt hogyan tudom kiirtani? Nem tudom, mi az, de svédkrém jo rá. Viszket, és feldagad. Mint egy szunyogcsipés, de nagyobb
Figyelt kérdés
aug. 13. 14:48
1/9 anonim válasza:
Ágyipoloska.
Van rá mindenféle spray, de magas hőfokon ki kell mosni mindent.
2/9 anonim válasza:
Gratulálok, ágyipoloskád van. A DM -ben kapni kimondottan ágyipoloska-irtó szprét(pumpás).
3000.-, de megéri. Ha megfelelően használod, akkor nem kell semmit elégetni,stb...csak magas hőfokon kimosni, vagy kidobni.
3/9 anonim válasza:
Nehèz lesz kiirtani, minèl elöbb szakirtó cèget. Egy irtás nem biztos hogy elèg lesz.
Jobban èrtenek hozzá, kár próbálkozni, mert szaporák.
4/9 A kérdező kommentje:
Biztos? Most nem csipett meg semmi. Egy fél flakon Raidet mondjuk az ágyra fujtam. Lehet, megusztam?
aug. 14. 02:25
5/9 anonim válasza:
Minden kis rèsben-falszegèly,padlórès, matrac huzat, takart bútorèlek stb el tudnak bújni, illetve lepetèzni. Ez utóbbiak kèsöbb mèg kikelnek.
6/9 anonim válasza:
Pingvin alakú gőztisztítót ajánlok, nagyon kicsi ecetet és illóolajat lehet bele tenni a vízzel, körbe kell fújni mindent, tömegesen kipotyognak. De ha már sokan vannak, akkor inkább valóban írtó cég és utána 2 héttel lehet ismételni a gőztisztítóval. Írtóként az Abatoxot ajánlom.
7/9 anonim válasza:
6+
Nem igazán alkalmasak a szerek annyira, amennyire a gőztisztító az. Ráadásul drágák és az eszközre csak egyszer kell beruházni.
8/9 A kérdező kommentje:
Gōztisztitot hol szerezzek be?
aug. 14. 10:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!