Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egerek végleg kiírtása?

Egerek végleg kiírtása?

Figyelt kérdés

A házról:

A házunk 1800-as évek végén épült, nem mai darab. 6 szoba van, plusz a padlás és ugye a pince.

300m2 a teljes terület.

Probléma: Minden évben baromi nagy pusztítást csinálnak az egerek, amint jön a tél. Most nemrég 40 kiló liszt ment a kukába. Ilyen nagy terület esetén melyik írtási lehetőség lenne a legjobb? Méreg nem jó, mivel van macska és kutya is. A macska szobában van, sajnos nem tud mindenhova odaférni a szekrények miatt.

Ragasztó: 5-öt megfogott, de vannak még.

Az ultrahangos gépre azt mondták hogy a macskákat és a kutyákat is zavarja. Sajnos költségben az lehet eléggé drága lenne; 35.000/szoba és vannak még külső helyiségek is.

Előre is köszönöm a segítséget.

2023. nov. 21. 22:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy halad a küzdelem? Hasonló problémám van, ma reggel is arra riadtam fel, hogy a kis rohadékok a gipszkarton álmennyezetet rágcsálják és vígan rodeóznak. Millió és egy dolgot próbáltam már ki, de sajnos semmi sem hatott eddig. Megrendelem a húszas által ajánlott csomagot. hátha...

2023. dec. 4. 06:07
 22/35 A kérdező kommentje:

21. Jó reggelt!

Próbáltuk a ragasztót, egy maradt. Vett anyukám ilyen feromonos fogót, semmi. Most jön a mogyoróolaj..

2023. dec. 4. 06:16
 23/35 anonim ***** válasza:
ezek igazi túlélők! Szerintem a macskánál protekciójuk van, mert rájuk sem hederít. Próbálkoztam eleinte a light-os dolgokkal: élvefogó csapda, lyukak betömése, borsmenta aromás vattapamacsok, bors, csípőspaprika, uh. Nem hatott, aztán bekeményítettem: hagyományos csapda, méreg, ragacs és még ezzel is elvannak.
2023. dec. 4. 06:22
 24/35 A kérdező kommentje:
23. Ez komoly? 😢😪😪😪
2023. dec. 4. 08:29
 25/35 A kérdező kommentje:

23. Update, történtek dolgok!

Anyukám szerzett be hormonos egérragasztót. Azt oda tesszük, ahol sokat járnak. Már 3-at megfogtunk, 2 nap alatt!

Érdemes kitapasztalni hol járnak és mire mennek rá módszeresen. Ez nálunk a liszt volt, arra mennek. De ahol járnak, ott magában ez a lap is nagyon hatásos!

2023. dec. 9. 22:27
 26/35 A kérdező kommentje:
Tegnap is lett még egy plusz kapás, a hormonossal. :)
2023. dec. 11. 13:34
 27/35 anonim ***** válasza:
Megsúgod a nevét? Én most is hallgatózok. Egyre ritkábban hallok hangokat, de előforgul még sajnos
2023. dec. 11. 20:21
 28/35 A kérdező kommentje:

27. Ki kell tapasztalni mit esznek. Nálatok mit? Nálunk a lisztre mennek leginkább.

[link]

2023. dec. 11. 20:31
 29/35 anonim ***** válasza:
Jelentem egérmentes vagyok. Jól hallottam, hogy csak egy van, megfogta a ragacs.
2023. dec. 27. 20:26
 30/35 A kérdező kommentje:

29. Gratulálok!

Nálunk lehet van még 1-2, de már nem mennek rá semmire. Aztán lehet már nincsenek.. xD

2023. dec. 27. 22:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!