Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért tesznek fel olyan...

Miért tesznek fel olyan igénytelen fotókat az eladó házakról? Tényleg ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Házat szeretnénk venni, nem 30 milliós árfekvésben és az elmúlt pár hétben tuti átnéztem vagy 300 hirdetést...

De már rosszul vagyok a sok igénytelen hirdetéstől. Elhiszem ha valaki nem tehetős, de hogy mennyi ház tele van lommal, szeméttel..!? Hegybe áll a lavór, a sok flakon a fürdőben, a konyhában a műanyag terítőn még rajta a horgolt csipke, azon tányéralátét. A szobában a földre dobva ruhák, lomok. Legalább hajtaná össze és takarná le míg a hirdetéshez készül 5 kép.

Esküszöm amelyik házban nem volt könyvespolc, az mind így nézett ki. Érdekes összefüggés hogy ahol könyvek vannak ott sokkal kulturáltabb a lakás, még ha nem is gazdagok a tulajdonosok...

2019. júl. 22. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"az elmúlt pár hétben tuti átnéztem vagy 300 hirdetést..."

Az semmi, én kb. 1 óra alatt nézek át annyit.

És van, hogy évekig keresek napi több órát...

Nyilván ami nem informatív a többihez képest, ami jobban van kínálva, az előnyt élvez. Nem érdemes a hiányzó információkra vadászni, ha éppen elég olyan van, ahol azt is kínálják.

Pl. ha ki van ürítve a lakás vagy látszik, hogy csomagolnak, készülnek az átadásra, akkor az előny pszichésen is.

2019. júl. 23. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
2: Na, az pont elég informatív, azt jelenti, hogy érdemesebb a környéket mutatni, mint magét az ingatlant.
2019. júl. 23. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10: Mindenkinek joga van a rendetlenséghez, de amikor kínálod a lakást, mutatható állapotba hozod, nem?

Milliók múlnak a keltett benyomáson.

2019. júl. 23. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem könyvespolcuk nincsen gyerekek, hanem könyvük!! És ez szomorú. Nézzétek meg a 25-40 milliós ingatlanokat, hogy mi van a szekrények polcain, hol van a fotókon könyv! ;((

Amúgy nem tudnak fotózni az emberek. Hiába van a telefon: trükköket, meg beállítást, meg hogy fénnyel szemben nem fotózunk, meg meglátni hogy hogy jobb, azt az ember tudja, nem ez a nyomi okos f@s. Arra meg nem gondol, hogy hogy pakoljon arrébb, ha fotózni sem tud, mert nem tudatos amit csinál.

Kedvenc :franciaágyon gatyó

Másik kedvenc :a Tükör! Varázslat :O

2019. júl. 23. 23:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne feledkezzunk meg a bekapcsolva hagyott TV-krol se!
2019. júl. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!