Hol érdemes házat venni Nyíregyházán? (és környékén)
A környéken egyedül Nyírtelek ami még ajánlható, de annak se mindegyik része... Felsősóskutat pl. messzire elkerülném... Kótaj, Napkor, ez meg vicc akart lenni igaz? A lényeg, Nyíregyen SEM mindenhol érdemes, csak a jobb helyeken, persze ez árba is meglátszik. És 20 alatt nem fogsz kapni olyat amire ne kéne költeni, már a vályog ház is 16-17 millió. Én is mostanában nézelődtem de hát... még kölcsönnel is necces lenne értelmeset találni. Nyírtelek meg (csak tudnám mire) még drágább. Sok a nagy ház, ergo alacsonyabb m2 ár de összességébe drágább megvenni.
Nagy ritkán Sóstón ki lehet fogni 20-25 között elfogadható házat. Az legalább jó környék.
Kótajnak, Napkornak is vannak normális rèszei, az árba ez fèr bele, csak azèrt írtam, de ezek nyilván nálam sem voltak opciók.
Borbányában viszont nem èrtünk egyet, a nagy rèsze kertvárosi, gazdag környèk. Vannak lepukkantabb utcái, 1-2, de borbánya elèg nagy. Ne felejtsük el, hogy szabolcsban vagyunk.
Okè, sóstón nincs cigány. De 25 millióèrt èn 40 m2+tetőtèr 50 èves szilikát házat láttam legjobb vètelnek, full felújítandó.
Na mindegy, nèzelődni kell.
Kótajt ne mentegessük már. Nem az a kérdés, hogy hol lehet találni elvétve viszonylag normális utcát, hanem hol lehetne normális életet élni. Kótajban, ami megy, az katasztrófa. Kb mint Kemecse. Napkort ellenben én nem tartom olyan rossznak és Nyírturát sem.
De ebből a keretből szerintem még futná a jobb környékeken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!