Nyíregyházán hol érdemes albérletet keresni?
Hát nem tudom, neked mekkorák az igényeid. Én utoljára 4 éve éltem albiban Nyíregyháza belvárosában, akkor volt 60ezer. Bútorozatlanul (konyha volt, meg 1 ágy és ennyi), de viszonylag normális volt.
Persze a panel a lakótelep közepén, 30 nm2-es, nagyi 100éves bútoraival berendezve, kiállhatatlan vénasszony főbérlővel, neked meg 2 másik lakótársnak lehet kijön 20ezer/főből. Sztrereotípia, de mennyire gyakori az ilyen!
Most egy saját, fullos lakásban élek, én újítottam fel és minden minőségi. 60 nm2. Ha kiadnám (nem fogom), biztos nem mennék 80ezer alá.
Az ismerőseid a 30ezres lakásokban lehet barátoktól vették ki, ott le tudom képzelni, hogy felezik a bérleti díjat ha nagyon megbízható a lakó, és nem lakja le a lakást. Gondolj bele, hogy egy festés min. 200ezer, ha tönkre teszik. Ez az általad megámodott havi 30ból kb 1 év múlva jönne ki...ha a főbérlőd nem akarja másra költeni a pénzét. Ez hol reális normális lakások esetében? Max igénytelen putriknál, ahol úgyse számít.
No offense, de szerintem nem látod reálisan ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!