Nyíregyházán milyen jó környéket tudtok mondani, ahol érdemes házat venni?
#1 neked ebben mi az öröm? Jó érzés egy helyismerettel egyáltalán nem rendelkező embert a cigánytelepre küldeni?
Kérdező: közeli településként ajánlanám Nyírpazonyt, Nagykállót, Napkor, Nyírtelket. Ezek közül Nagykálló a legnépesebb, önmagában is megállja a helyét városként.
Borbánya viszonylag jó hely, bár számít az is, hol vagy. Borbánya mellett ajánlom Sóstóhegyet, Sóstógyógyfürdőt, a Kertvárost, illetve Örökösföld kertesházas részét és Hímest (bár az lehet, hogy drágább...).
Nyírszőlő is játszik a felsorolásban! Ki ne hagyd!
A busz közlekedés nagyon jó kb. 15-20 percenként jár.
#2: nagyon szépen köszönöm a felsorolásod, igazán hasznos volt számomra! :) Borbányának egyébként melyik részét nem ajánlanád?
#3: Köszi szépen, mindenképpen figyelembe veszem majd Nyírszőlőt is! :)
Én Nyírpazonyt, illetve a közvetlen mellette lévő Kabalást nagyon ajánlom. Nem vagyok polkorrekt most, de azt tudom, hogy Nyírpazony kifejezetten figyel arra, hogy kisebbségmentes falu legyen, már évek óta. Családi házas környék, nyugodt légkör, tényleg 5 percre kocsival a várostól. Sok ismerősöm lakik ott, családosok, és az az előnye mondju Nyírtelekkel szemben, hogy jó a buszközlekedés és egy új bicikliút elmegy odáig a városból. Egy családos ember tudja mennyit jelent, ha a gyerek nélküle is tud közlekedni :)
Én amúgy nem ott élek, hanem Sóstófürdőn, de ott nem nagyon fogsz 10 M környékén vinni semmit sajna.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!