Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért tesznek fel olyan...

Miért tesznek fel olyan igénytelen fotókat az eladó házakról? Tényleg ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

Házat szeretnénk venni, nem 30 milliós árfekvésben és az elmúlt pár hétben tuti átnéztem vagy 300 hirdetést...

De már rosszul vagyok a sok igénytelen hirdetéstől. Elhiszem ha valaki nem tehetős, de hogy mennyi ház tele van lommal, szeméttel..!? Hegybe áll a lavór, a sok flakon a fürdőben, a konyhában a műanyag terítőn még rajta a horgolt csipke, azon tányéralátét. A szobában a földre dobva ruhák, lomok. Legalább hajtaná össze és takarná le míg a hirdetéshez készül 5 kép.

Esküszöm amelyik házban nem volt könyvespolc, az mind így nézett ki. Érdekes összefüggés hogy ahol könyvek vannak ott sokkal kulturáltabb a lakás, még ha nem is gazdagok a tulajdonosok...

2019. júl. 22. 15:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én se értettem sose, miért a francia ágy van lefényképezva(akkor mászott ki belőle), a szoba helyett. Ez is olyan magyaros.
2019. júl. 22. 15:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Na igen ez meg a másik, hogy nem a mennyezet van lefényképezve hogy lássam van-e beázás hanem a bútorok amit amúgy is elvisznek gondolom. Kívülről is a fákról, bokrokról meg a falubeli templomtoronyról van 8 kép, de hogy rohad-e a ház alja van egyenes-e a tető az nem látszik.
2019. júl. 22. 15:49
 3/15 anonim válasza:
81%

Mert spórolnak az ingatlanoson, és ezért a fotókat is maguk csinálják.

"Mer, a Józsi gyereknek van kínai Ájfonya, oszt az jó tud vele fényképezni, oszt megcsinája 2 söré, meló után."

2019. júl. 22. 15:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg hirdetést átnézek én is, de ezeket meg se látom. Nem tényező. A penész, a felázás, a közmű, a fürdő állapota...

Kitermelek belőle mindent, javítani festeni kell. Úgy is kell elvitetni szemetet is, most az a pár szar már olyan mindegy

2019. júl. 22. 16:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A 444en voltak ilyen összeállítások ezekről a lakásokról, hát sírva nevettem. Ha látsz valami gyöngyszemet linkeld már át, imádom ezeket a hírdetáseket😂
2019. júl. 22. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Utsó, te is linkeld már légyszi 😃

Fú, mikor én nézelődtem, dettó ugyanez volt.

Kedvencem még a nyitva hagyott wc ülőke, kb. belelógva a soha ki nem mosott zuhanyfüggöny, retkes csaptelepek, véletlenül sem megvetett ágy, száradó bugyik.

Hát ja, sok ember ennyire igénytelen, de azt végülis eddig is tudtuk.

2019. júl. 22. 17:59
 7/15 anonim válasza:
92%
Netek: [link]
2019. júl. 22. 18:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Másik véglet, mikor 0 db képpel hirdet 25-30-35 millás lakást. Nos én könyörögjek neki képért? "légyszi szeretnék bazi sok pénzt költeni, küldesz képet?" ... vicc
2019. júl. 23. 10:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 kedvencen, mikor a fürdőkádban ott úszkálnak a halak.
2019. júl. 23. 11:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Nincs könyvespolcunk (szekrényben tároljuk a könyveket), még is igényesek vagyunk a környezetünkre. :D

Én sem értem egyébként, de tényleg sok az igénytelen ember. Nekem igényem van arra, hogy mindig rend legyen és a lehetőségekhez képest tisztaság is. Nincsenek papírhalmok mindenhol, nem csüngnek lomok és kacatok a polcokról, a ruháknak megvan a helye, a szekrényeket csukva tartjuk, letakarjuk az ágyat magunk után, stb. Sok szomszédunkkal jóban vagyunk, a legtöbbnél azt látom, hogy nincs erre igény sőt... mindig mi kapunk megjegyzéseket, hogy hogy tudunk mi ilyen steril környezetben élni. Ezt a kifejezést mondjuk nem értem, mi rendezett, tiszta lakásban érezzük jól magunkat. :)

Nekem pl. pont a leírtak miatt nem tetszett képek alapján az a lakás, amibe a végén belezúgtunk és megvettük. Iszonyatosan előnytelenül volt berendezve, telezsúfolva bútorokkal, színes szőnyegekkel, kacatokkal. Semmi nem illett semmihez. A párom küldte a linket és beszélt rá, hogy nézzük meg. Milyen jól tette. Ott helyben már nem azt néztem, ami a képeken kiverte a szememet, hanem csupaszon próbáltam elképzelni az egészet és nagyon megnyerő volt.

2019. júl. 23. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!