Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha régi házatok újra eladó...

Ha régi házatok újra eladó lenne felújítva visszavásárolnátok?

Figyelt kérdés
Pont költözés előtt állunk nézzük a házakat és láttuk eladó ahol régebben kb 5 éve laktunk és felújították és eladó megtudnánk venni.
2019. júl. 14. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szerettél ott lakni, miért ne? Ismered a ház előéletét, szomszédokat, környéket stb..
2019. júl. 14. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak ha az elvárásomnak ,izlésemnek is meg felelne ,akkor elgondolkoznék .

DE miért vegyek meg olyat,ami belsőleg nem tetszik,és újból 100 ezreket kell ráköltenem .

2019. júl. 14. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Anyukám a közvetlen közelébe semmiképp nem költözne, mert fájó pont lenne Neki látni a régi házunkat úgy, hogy már nem a miénk. 29 évig élt benne! Nem rosszindulat, de ha esetleg a mostani tulaj belebukna a hitelbe, újra eladó lenne, és lenne rá pénzünk, akkor viszont anyu szó nélkül kapna az alkalmon, hogy visszavásárolja! Bár eléggé furcsa lenne, mert ahogy hallottuk, a felújítás során az alsó szinten több helyiséget is egybenyitottak! :/

Nekem viszont vegyes érzéseim vannak azzal a házzal kapcsolatban! Oda születtem, abban nőttem fel, 23 éves voltam, amikor anyagi okokból el kellett adnunk. Viszont szerkezetileg nem épp a legjobb, mert az alapnak csak kis része beton, a többi murvakő, ami könnyen morzsolódik! A fal egy része Porotherm tégla, viszont a többi vályog. A tető pedig pala, mert cserepet nem bírna el a szerkezet! Ez a gyenge minőség az egykori kibővítés és ráépítés előtti régi ház "átka", ezek után... :/ Nem tudom!

2019. júl. 14. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Eddig ha költöztünk, okkal költöztünk. Nem jött be a környék, kinőttük az ingatlant, stb. Ebből kiindulva nem vásárolnám vissza az egyszer már eladott ingatlant, hiszen ha csak ennyi baj lett volna vele, akkor felújítjuk magunknak, nem eladjuk.
2019. júl. 15. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én rosszul döntöttem anno, amikor eladtam a szeretett lakásomat, így minden további nélkül. Bár lenne rá lehetőség!
2022. máj. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!