Ha régi házatok újra eladó lenne felújítva visszavásárolnátok?
Csak ha az elvárásomnak ,izlésemnek is meg felelne ,akkor elgondolkoznék .
DE miért vegyek meg olyat,ami belsőleg nem tetszik,és újból 100 ezreket kell ráköltenem .
Anyukám a közvetlen közelébe semmiképp nem költözne, mert fájó pont lenne Neki látni a régi házunkat úgy, hogy már nem a miénk. 29 évig élt benne! Nem rosszindulat, de ha esetleg a mostani tulaj belebukna a hitelbe, újra eladó lenne, és lenne rá pénzünk, akkor viszont anyu szó nélkül kapna az alkalmon, hogy visszavásárolja! Bár eléggé furcsa lenne, mert ahogy hallottuk, a felújítás során az alsó szinten több helyiséget is egybenyitottak! :/
Nekem viszont vegyes érzéseim vannak azzal a házzal kapcsolatban! Oda születtem, abban nőttem fel, 23 éves voltam, amikor anyagi okokból el kellett adnunk. Viszont szerkezetileg nem épp a legjobb, mert az alapnak csak kis része beton, a többi murvakő, ami könnyen morzsolódik! A fal egy része Porotherm tégla, viszont a többi vályog. A tető pedig pala, mert cserepet nem bírna el a szerkezet! Ez a gyenge minőség az egykori kibővítés és ráépítés előtti régi ház "átka", ezek után... :/ Nem tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!