Ha egy konkrét helyen szeretnétek lakni lakásban/házban akkor személyesen is keresnétek eladó házakat a környéken?
2-es vagyok
Még szórólapokat is tennék postaládákba, aztán várnék.
Megnézném az internetes hirdetéseket azt a környéket megadva kereséskor és felhívom, vagy írok annak, amelyik érdekel.
Ezzel néha lehet egy olyan kisebb probléma amit régen tapasztaltam, hogy az ingatlan hirdető oldalak nem törlik automatikusan egy hónap után a nem megújított hirdetéseket hogy úgy tűnjön hogy nagy náluk a forgalom. De az első válaszból úgyis kiderül megvan vagy nincs.
Kevés ingatlan az ami nincs fenn valamelyik ingatlanos portálon. Mi amikor kerestünk minden oldalt megnéztünk, sőt, face oldalakon is szétnéztünk, ott is nagyon sokan hirdetnek, csoportokban.
Nem szórólapoznék, fölösleges költség és utána járás.Ráadásul bárhogy írod,hogy magánszemély van,ingatlanosra hajaz a módszer. Nem látod mögötte az érdeklődő személyét, ami nekem pl. fontos lenne.
Én válasszak, ne keressen 100 olyan ajánlattal ami meg sem közelíti az igényemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!