Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Most akkor hogy is van?

Flector23 kérdése:

Most akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy ház aminek 2 tulajdonosa van. Az egyik én vagyok, a másik pedig a rokonom. Én nem lakom azt a házat. Ezáltal nem is költök rá, illetve nem fizetek a házzal kapcsolatban semmilyen kiadást. ( rezsi, stb ) A rokonom közben újította a konyhát illetve a fürdőszobát. A rokonom ak van 3 gyereke, akik “magánakciókba” szeretnének kezdeni. Mint pl. szobát leválasztani , stb...

Erre én felháborodtam, hogy nem kéne engem is megkérdezni mint tuljat, hogy belemegyek-e ? Az ingatlan nincs elosztva egyébként.

Meg jöttek a szövegekkel, hogy én oda nem költöttem semmit , stb, és hogy én mit akarok....

Arról is meg kellett volna kérdezniük, hogy egyentalán a fürdőszobához hozzányúlhatnak-e . Vagy nem ?

Már kezdek bekattani ezektől a dolgoktól, hogy ki van sajátítva a ház, és el van felejtve, hogy tulaj vagyok. A rokonom gyerekei szerint meg maradjak csöndben és kedvükre csinálnak amit akarnak.

Most komolyan én lennék a hülye ?

2019. jún. 12. 08:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Amiket linkeltél azok mind egyértelműen arra az esetre vonatkoznak, ha a tulajdonostársak között működik a használati megosztás.

Világosan leírta a Kérdező, hogy az ingatlan nem megosztható, tehát jár neki a felére a bérleti díj.

Egyébként már elmondtuk neki, hogy forduljon ügyvédhez!

2019. jún. 14. 17:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!