Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti mit tennétek az én helyembe...

Ti mit tennétek az én helyemben? (otthon maradni/külön költözés)

Figyelt kérdés

Sajnos teljesen egy reménytelen csődnek érzem az életem. Szüleimmel lakok, dolgozom, de már nagyon szeretnék külön élni. Egyrészt mert felnőtt emberként szerintem tök természetes módon igényem lenne rá, hogy elszakadjak a szüleimtől, másrészt meg az a társadalmi nyomás, hogy mennyire megvetik ha valaki huszonévesen még "mamahotelba" lakik...

Vagy itthon lakok és spórolgatok még 10-15 évet és akkor talán tudok venni egy kis lakást. Vagy külön költözök de akkor szint semmim nem marad félre rakni és örökre ott rekedek egy albiba. Nem beszélve arról hogy max szobát tudnék kibérelni hogy ésszerűen ki tudjak jönni a keresetemből, arra meg abszolút nem vágyok hogy konyhán, wc-n, meg fürdőszobán osztozkodjak mint valami nyomorult koleszba. Szóval ha erre hajigálnám ki a pénzem, annál már inkább az otthon lakás is jobban hangzik. De már említettem fentebb hogy azzal is mi a baj. Gyakorlatilag úgy érzem nincs jó választás. Csak rossz és rossz között dönthet az ember... Ti mit tennétek az én helyemben?

2019. febr. 26. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es: Pontosan ahogy az előttem lévő írja. Azt akartam, hogy a feleségem megtarthassa a lakást, nem a bankot féltem, hogy nem jutnak a pénzükhöz. :) Persze erről a feleségem mit sem tud, lehet addig jobb nekem és az életemnek is. :D (nyilván viccelek)
2019. febr. 27. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:

"Annyi pénzem pláne nincs hogy járjam az országot világot"

Nem járni kell a világot. Hanem kimenni valahova és DOLGOZNI! Nem azt mondtam, hogy állj neki kirándulni

2019. febr. 27. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!