Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért van manapság túl sok...

Miért van manapság túl sok komolytalan vevő?

Figyelt kérdés
Zömmel csak nézelődnek, de vannak akik még egy fityinget sem fizetnek, de már méricskéli hova tenné a bútorait és stb. Higy lehetne kiszűrni az ilyen komolytalan vevőket már rögtön az elején.

2019. febr. 17. 18:42
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
72%
Konkrétan itt egy hisztis, türelmetlen eladóról van szó, aki túlárazta az ingatlanát, de vevőcsalogató képeket töltött fel és most csodálkozik hogy annyiért kutyának sem kell.
2019. febr. 19. 21:20
 52/58 anonim ***** válasza:
81%

Én nem mennék bele ilyen spekulációkba, hogy mit csinálhat itt az eladó ebben az esetben, de az tuti, hogy kicsit xenofób és szociopata. Ez egy ilyen szitu, az emberek jönnek-mennek az ember lakásában, nézelődnek, méregetnek, "szagolgatnak". Ez a lakásPIAC lényege. Ott az áru, megnézed, megtetszik, akkor megveszed.

Biztos én is sutyerák vagyok, meg lakásturista, de amikor lakást vásároltunk én megkocogtattam a járólapot, csempét, végignéztem a beépített bútorok élzáróit, nyílászárókat, stb.

Nyilván ehhez az kell, hogy az ember zsebében ott legyen minimum egy félig kitöltött szándéknyilatkozat és ha kell, akkor azonnal papírozni, de most mikor derüljön ki, hogy retek állapotban van az ingatlan? Amikor már megvettem? Értem én, hogy ez valakinek az otthona és lelketlen dolog ilyet csinálni, de súlyos milliókról és akár egy évtizedekre kiható döntésről van szó.

2019. febr. 19. 23:50
 53/58 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ár nem stimmel… Az a baj, hogy nem lehet a többi, hasonló lakáshoz lőni az árakat, mert rengeteg apróság van, ami befolyásolja az értékét. Pl.: nem mindegy, hogy hányadik emeleten van, van-e lift, stb. Nemrég adtam el én is a lakásomat, de a GDN segítségével, ők szűrték a vevőket is (nem tudom, hogyan). Nem akartam kockáztatni, mert sajnos marha sok buktatója lehet annak, ha egyedül próbálkozik az ember… Nyugaton is általában ingatlanosra bízzák a dolgot, nem hiába…
2019. febr. 20. 17:29
 54/58 anonim ***** válasza:
90%

Én, vevőként, pont fordítva tapasztalom, az eladókhoz (főleg Budapesten) olyan alázattal kell közeledni, mindenben alkalmazkodva,mintha csak a vevőnek lenne érdeke az,hogy vegyen, az eladónak már kevésbé,hogy eladjon.

Gondolj bele kérdező a másik oldalról is. Egy lakásért kifizetnek 10-20-30 stb millió Ft-ot. Vélhetőleg az összes felmenő összes pénzét adják oda, vagy egy életre eladósítják magukat. Már csak szeretnék megnézni mit is vesznek ennyiért!

Azt már nem is ragozom,hogy mit fizetnének előre...

Mi kp-s vevők vagyunk. 10 esetből kb. 9-nél estünk ki ezért, ahol ingatlanos árulta szinte mindenhol kizárt volt a további érdeklődés.

Amikor erre rájöttünk már el sem mondtam azt,hogy milyen módon egyenlítenénk ki a vételárat.

Folytatom..maradva a 10 esetnél. Kb. 7-8 olyan eladó volt aki pontosan azt sem tudta,hogy el akarja-e adni a lakását vagy sem. Arról meg aztán fogalma sem volt,hogy hová is költözne és mikor.Meglepődtek a kiköltözés időpontjának kérdésén.

A lakás vásárlás messzemenőkig nem jókedvű, klassz hétvégi program. Álmomban ne jöjjön elő, főleg ilyen eladókkal mint Te, és hasonlóak.

2019. febr. 21. 18:43
 55/58 A kérdező kommentje:
Mielőtt elkelt az ingatlan igenis sok csak nézelődő és mint utólag sokukról kiderült valójában ruppótlan senkiházi volt. Hiába okoskodnak itt egyesek, mert ez a valóság. Vevők és eladók között is van ilyen is meg olyan is. Az itt ellenem felszólalók többsége pedig önmagát égette le hisz nem volt itt gond se velem, se az árral, se azzal, hogy ne kaptak volna meg minden informácíót. A ház elkelt. Egyébként készpénzes vevő vette meg...ja és nem méricskélt azelőtt, hogy legalább foglalót ne adott volna hisz tudott olvasni az a meglevő alaprajzok alapján is. Rádásul egyből hozott statikust is. Nem nézegette tízszer meg 20x ugyanis nem kellett hisz már első alkalomnal felkészülten jött. Bőven elegendő 2-3x. Csak a sz..rrágók vesznek így ingatlant amiket itt egyesek leírtak.
2019. febr. 24. 14:48
 56/58 mindentudó99 ***** válasza:
36%
Most miért hazudsz? Majd ha az Úr színe elé kerülsz ezzel is el kell számolnod. Egyébként ha elkelt volna nem kérdezted volna meg ma újra egy másik kérdésben. Jobb ha nem írogatsz tovább csak lejáratod magad.
2019. febr. 24. 14:53
 57/58 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen logikus, mielőtt elkelt az ingatlan sok nézelődő volt...Mi, vevők már csak ilyenek vagyunk. Nézelődünk...hogy miért is nem azonnal visszük a foglalót és látatlanban agyon dícsérve a házat, meg nem nézve semmit, már meg is vesszük.

Mert a rendes vevő szerinted ilyen lenne. A többi csak csóró, semmirekellő, és azzal tölti a szabadidejét,hogy ilyen "kedves" eladó ingatlanát nézegesse.

Ha elkelt miért nem temetted el magadban a rossz élményeket?Én ezt tettem az olyan eladókkal mint Te :) :(

2019. febr. 24. 16:50
 58/58 anonim ***** válasza:

Neked kellene a körmödre nézni, mert nagy valószínűséggel szélhámos vagy és így tájékozódsz. hogy mik lehetnek a buktatók!

Kinek akarsz itt hazudozni?

Ugyan mesélj már, hogy honnan derült ki neked utólag, hogy az érdeklődőknek mennyi pénzük volt???

A másik meg, hogy épelméjű ember nem megy statikussal az első alkalommal, mert röhejessé teszi magát + minden sufnira nem fogja kísérgetni a statikus 80 ezerért/alkalom!

Idióta!

2019. febr. 24. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!