Miért van manapság túl sok komolytalan vevő?
Te egy idegbeteg vagy kérdező... Ugyan linkeld már be a híres vackodat amit csak méricskélnek a vevőjelöltek? Állítom azért mert ganét árulsz huszonharminc millióért.
De tudod mit? Kíméld meg az idegrendszered és hirdesd meg ingatlanossal. De tegyetek rá szigorúan még hatmilliót az árra, mert annyit megér ám, az ingatlanosok Oxfordi szinten űzik az ipart, röntgenszemükkel átlátnak mindenen és 14.5 másodperc alatt árkalkulációt tud felállítani neked ott helyben.
Az ingatlanos mindenhez IS ért, de úgy látom te is kérdező.
nem olvasom végig ezt a sok kommentet, csak megjegyzést szeretnék írni.
komolyan érdekelt minket egy lakás, megnéztük 2x is, az ingatlanos rájárt a nyakunkra, mondta, hogy cska ezt meg azt kell megcsinálni, egyszerűen, könnyen, tegyünk ajánlatot..
mégis túl szép volt, hogy igaz legyen... végül rászántunk még 80ezer forintot a statikus szakvéleményre.. kiderült, hogy az épület már konkrétan törik, és olyan elhajlás van a lakótér alatti födémben, hogy veszélyes kategória, így el kell bontani az egészet. Nem, nem látszódott rajta, beköltözhetőként hirdették. Majdnem kidobtunk az ablakon 25 M forintot, az ingatlanos meg huzgálta a száját, hogy minek nekünk statikus. hát ezért. mi is komoyltalanok lennénk? lehetséges. azóta óvatosan, és nagyon alaposan nézünk lakásokat. te nem féltenéd fiatal párként az össezs létező vagyonodat? dehogynem.
a jutalékhajhász ingatlanos miatt majdnem tönkretettük az életünket, tényleg majdnem azonnali adásvételbe mentünk bele.
"már méricskéli hova tenné a bútorait" "Már bocs, de én nem a bútoraimhoz néztem házat az eleve butaság."
Lehet, hogy te ilyen vagy. De nem mindenki ilyen. Én sem. És nekem vannak olyan bútoraim, hogy valószínűleg kettő belőle többet ér mint a házad :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!