Miért van manapság túl sok komolytalan vevő?
??
Te nem adsz olyan alaprajzot, amin a centik fel vannak tüntetve, ezért az érdeklődő kénytelen lemérni, hogy elférnének-e a bútorai a lakásban, és még ő a komolytalan, nem az eladó?
Hhh! XD
Nyugaton tényleg így van, de ...
Én személy szerint nem nyüzsögnék 20 emberrel egy másfél szobás lakásban, (még 3 szobásban sem!), de főleg nem tenném ki magam a gyakorlatnak, hogy álvásárlók verik fel az árat.
Volt ilyen tapasztalatom!
Az eladó meg ha el akarja adni az ingatlanát, akkor le kell nyelnie a békát, mert bizony előre nem lát bele senkinek a zsebébe és lehet, hogy pont azzal nem elég türelmes, aki potenciális vevő lenne.
Mivel ingatlant nem hetente adunk és veszünk, ennyit azért illene kibírni, vagy ha csak megnézik és nem tesznek ajánlatot, ott az ár-érték aránnyal lehet baj.
Az meg hogy valaki méreget, az nem tudom miért baj?
2: Mondom, OLYAN alaprajzot, amin a centik rajta vannak.
Ha rajta vannak, mit méregetnek? Hogy tényleg annyi-e?
Szerinted aki nem akar lakást venni, az felkészülne-e méregetéssel a mielőbbi birtokbavételre?
Az 1-2 pont konkrétan hülyeség!
Mi komoly vevők voltunk (vásároltunk is) és csakis egy bizonyos környékhez ragaszkodtunk és valóban megnéztünk ott több lakást, mire meghoztuk a döntést. És mindezeket munkaidő után, vagy hétvégén, mert akkor értünk rá, mint általában a dolgozó emberek.
"még egy fityinget sem fizetnek, de már méricskéli hova tenné a bútorait és stb"
Szerintem provokáció a kérdés, vagy teljes tudatlanságból fakad, mert ugye senki nem azután nézi meg, hogy megfelel-e a lakás, miután kifizette, hanem először megismer minden részletet és HA megfelel, AKKOR tesz ajánlatot, és a fizetés még jóval ezután jön csak.
Ajánlattétel és kifizetés között pedig meg már nem nézzük a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!