Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Athallás ikerház egy "rétegű"...

Athallás ikerház egy "rétegű" falán?

Figyelt kérdés

Sziaaztok. Találtam egy szép ikerházat.. egyetlen hibája az hogy a közös fal 1 sor 38as Poro. tégla... a beton egybe van öntve.

Szerintetek is lesz áthallás?? Nem kell tökéltese csönd.. de nem akarom tudni mit csinál a szombszed bent ..

A másik ház ami kevésbe tetszik az dupla falas es "áthallás nincs" .. csak az meg eladásra épült... és mostanabán sokan szidják ezeket az ingatlanokat mert nah .. a kivitelezőnek is meg kell élni 😁

Szerintetek melyik lenne jobb?/áthallás lesz?

Az 1. Nagyobb ..es nem eladasra epult

Köszönöm!

2018. ápr. 16. 04:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A CSOK nem a családok támogatásáról szólt, hanem az ingatlanpiac, építkezési vállalkozások fellendítéséről. Aki a 10 milliós CSOK miatt vállalt be 3 gyereket, az szerintem nem tud számolni és még kevésbé gondolkodni.
2018. ápr. 19. 11:24
 22/22 A kérdező kommentje:

Igazábol ha belegondlok igazad van 😀. Teljesen... de lesz aki emaitt fog/valalt 3 gyereket.

De jogos amit irtal! Köszönöm.. jó egy témát több oldalról látni ... csak megörjít mikor latam a hirdetesekbe nagy betűkkel, hogy 10+10 csok.

2018. ápr. 19. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!