Kartalon a Szirom utcai lakóparkról mi a véleményetek/tapasztalatotok?
Egyetértek az előttem szólóval !
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak.
Itt lakóként szeretnénk a primitív emberek nem látott papírok és igazságalap nélkül, pletyka útján terjedő híreit korrigálni.
2006-ban épültek az ingatlanok úgy mint mások, téglából, korszerű technikával.
Minden papír rendelkezésre állt annak, akinek komolyak voltak a szándékai, de mivel sok volt az érdeklődő a lakásokra csak a komoly vevőkre fordítottak kiemelt figyelmet.
A rezsink alacsony a megfelelő építés miatt, az elrendezés modern, nem utolsó sorban irigylésre méltó lakóközösség jött össze.
Összefoglalva az egyik lehető legjobb lakópark, s az ingatlanok is szuper állapotban vannak.Hangsúlyozom több évő itt élőként írtam soraim, nem úgy mint az előző 2 hozzászóló, aki itt-ott hallomás alapján álhíreket terjeszt.Viszont abban egyetértünk lakók, mi is örülünk, hogy közületek nem laknak itt.
Szeretünk itt élni és itt is fogunk sokáig.
"...pletyka útján terjedő híreit korrigálni"
Valamiért a kartali hiszi azt, hogy keverik a szart neki, közben meg ő a legnagyobb szarkeverő pletykás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!