Athallás ikerház egy "rétegű" falán?
Sziaaztok. Találtam egy szép ikerházat.. egyetlen hibája az hogy a közös fal 1 sor 38as Poro. tégla... a beton egybe van öntve.
Szerintetek is lesz áthallás?? Nem kell tökéltese csönd.. de nem akarom tudni mit csinál a szombszed bent ..
A másik ház ami kevésbe tetszik az dupla falas es "áthallás nincs" .. csak az meg eladásra épült... és mostanabán sokan szidják ezeket az ingatlanokat mert nah .. a kivitelezőnek is meg kell élni 😁
Szerintetek melyik lenne jobb?/áthallás lesz?
Az 1. Nagyobb ..es nem eladasra epult
Köszönöm!
Köszönöm a visszajelzéseket!
Megnéztünk pár családi házat is ..de eddig nm volt olyan ami megfelelt volna .. elekeseredtünk .. mind vagy túl öreg volt,, vagy túl le volt lakva (de az ára nem) . Ezért akartunk olyan házat ami új. és így jöttek a képbe ezek az ingatlanok.
Nincs sajnos 31 millióm, ennak a többésge hitel lesz. A mi ingatlanunkra vidéken most van vevő (erre fele nem divat nagy házat venni).
De mindenképp keresgélek még, remélem találok!
Nagyon szépen köszönöm az odadó válaszokat.
Az ismerősömék hálószobája mellett van az ikre wc-je.
Az utólagos hangszigetelés ellenére is áthallani, ha szarnak a szomszédok.
Őszintén meglepetten hallom h az áthallás valóban létezik .. és nm csak ilyen kötekedős fogalom. Egyik távoli rokunk is ikerházba lakik (sor csak az ővé az utoló) és sose panaszkodott.. bár nm beszélünk.
Arra vonatkozóan van valakinek bármi ötlete, hogy mégis miért fogynak az ilyen (fentebb linkelt) ingatlanok mint cukrok?
Ha valakinek van ilyen "duplafalas hangsigelet " ikerháza az is érdeklene.
Háát :D fel van adva a lecke. Értelmes külön álló ingatlant nem találtam még, már Budapestet is feladatam és a Vác-Pest (vasút) vonalon is keresgéltem. Az én árketorgóriámba nincs értelmes ingatlan sajnos. Szeretnék továbbra is új, probléma mentes ingatlanba lakni .. lehet el kell fogadjam hogy áthallatszik a szombszéd ... mert a vidéki ingatlanomra csak most van vevő 5 év után (durván 180m2 ház +80 m2 pince garász , 10 éves.. és nem 31mért megy el)
Csak azért kellemetlen olyanok mellet lakni akik NEM dolgoztak meg a pénzükért.. csak Viktrotól kapnak 10et meg olcsó hitelt... + 3 gyereket én a szombszédba :D + még olcsóbban kell adjnam a vidéki ingatlanomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!