Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek csak trükközik az...

Szerintetek csak trükközik az ingatlanos?

Figyelt kérdés
Egy hete leegyeztettem egy időpontot egy lakásra, hogy megtekintem. Ma hívott az ingatlanos, hogy ott leszek-e az időpontban, illetve azért is hívott, hogy közölje, hogy időközben tettek az ingatlanra egy írásos vételi ajánlatot. Nekem ez kicsit gyanús, hogy pont ma közli ezt, hogy lehetőleg jó felspannolt állapotban menjek megnézni és tegyek egy - esetlegesen - meggondolatlan ajánlatot. Nem zárom ki persze, hogy tényleg tettek már rá ajánlatot, de amúgy van ilyen trükk, ez bevett szokás?

2018. ápr. 3. 15:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
Azért még utolsó kommentemmel rámutatnék, hogy az első volt ami tartalmazza azt, hogy a sürgetés a lényeg a kérdésedben írt technikán és nem az ár, leírtam a pszichológia hátterét, egy másik tipikus példát az alkalmazására és 0%-ot kapott a komment, tehát itt senkit nem érdekel új információ, csak az, hogy mennyire szimpatikus egy komment és mennyire ért egyet vele, azaz irreálisan döntöttetek. Ezt az érzelmi töltettel való tárgyalást utasítjátok el az üzletben mindannyian (0%). Fuck logic
2018. ápr. 4. 11:34
 22/22 A kérdező kommentje:

67%-os válaszoló:

Eddig nem reagáltam, mert nem akarok ilyesmibe belefolyni, de szerintem Te vagy totál szociopata, hogy szerinted egy élőlény és egy élettelen lakás továbbadása releváns lehet érzelmi szempontból, mint példa. Egy cicához az ember érzelmileg kötődik, nem akarja, hogy rossz legyen neki. Ezt nem tudom jobban elmagyarázni. Ha eladom a lakásom kit érdekel, hogy mi csinál vele az új lakó? És itt nem arról van szó, hogy hogyan hatsz a racionalitásra azzal, hogy érzelmeket viszel a döntésbe, hanem totál rossz a példád és ha nem érzed, akkor nálad nem stimmel valami. Tárgyakhoz nem kötődünk.

2018. ápr. 4. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!