Volt már olyan problémátok hogy ingatlant kerestetek a neten de nem tudtátok az összes ingatlanos oldalt végignézni mert nem volt rá időtök vagy mert nem ismertétek az összeset?
Ilyenkor lehet igénybe venni az ingatlan közvetítő segítségét.
Egyébként az ingatlan.com egy összesített ingatlanos oldal,ott érdemes nézegetni
Szerintem tök fölösleges a létező összes iroda kínálatát nézegetni. Ha letudod szűkíteni a környéket akkor máris megcsappan az irodák száma.
Mellesleg ha azt is tudod mennyit szánsz rá és mekkorát vennél ennyi pénzből, akkor igencsak leszűkül a kínálat. Mi így nagyon gyorsan megtaláltuk álmaink otthonát. Az pedig szerintem természetes, hogy élőben is meg kell nézni. Mi pl. egy olyanba szerettünk bele, amit képek alapján megsem akartam nézni, a párom beszélt rá. Ott élőben teljesen más képet adott, azonnal otthon éreztem magam.
Megjegyzem az ingatlan.com és a jófogás megjegyzi, higy melyik hirdetéseket nyitottad már meg adott készülékről, így a napi ráfordított idő egyre kevesebb lesz.
Ha bpn vagy pestmegyében keresel, nézd az ingatlan.comot, az ingatlanbazart és a jofogast. esetleg az otthonterkepet.
Semmi másra nincs szükséged.
Beírod a keresőkbe a paramétereket, felhívogatod listaszerűen a szimpatikus ingatlanokat, megbeszéled a találkozókat, miután címet mondtak, beírod a googlemapsbe és ránézel kívülről a környékre/házra. Ha ezután is szimpi, elmész a találkozóra, ha nem, lemondod.
Gyorsan meglesz, ha tudod, mit akarsz.
A googlemaps nem minden esetben kompetens.
A mi házunkról 2011-es kép van, amin nem túl bizalomgerjesztő a külseje.
Megvettük, milliókat költöttünk rá, most egy rendezett kerttel körbevett "palota"
Csak elmondtam, de nem akarjuk eladni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!