Az ingatlanos miért kérdezi meg mindenkitől, hogy befektető-e vagy saját részre vesz-e lakást? Miért számít ez?
egyrészt statisztika. A nagy ingatlaniroda láncok renszeresen megjelentetnek statisztikát, hogy milyen arányban vannak az érdeklődők, vagy éppen a vevők között a befektetők.
Ezen kívül másképp is kell tárgyalni egy befektetővel, és másra lehet számítani a tárgyalás során. Egy befektető nem fog beleszeretni egy lakásba. Viszont ami érdekli, arra akár azonnal ajánlatot tesz, nem gondolkodik annyit, mint aki saját célra keres.
Túlbonyolítjátok, ha befektetés miatt veszed, akkor keresünk neked jutalékért bérlőket :)
Előírás az új szerződések behozása, ha ezért nem kell külön kilincselni, hirdetést feladni, telefonálgatni, azzal nem csak a környezetet védjük, de az idegrendszerünket is óvjuk!
ma 08:40-nek.
Én voltam olyan "bolond", hogy Budapesten a XVI. kerületben vettem 2 szobás lakást 6 millió forintért úgy, hogy haszonélvezeti joga volt egy idős nőnek rajta. Az ingatlant 5 éve vettem. Tavaly a nő meghalt, így most már nincs rajta haszonélvezeti jog. Az ingatlan értéke ma legalább 15 millió. Szóval befektetésnek tökéletes volt.
44/N
Előző, igen, de ez lutri. Lehet, hogy a haszonélvező egy év múlva megmurdel, de az is lehet, hogy még húsz évig élvezkedik az ingatlanban.
Van, hogy bejön, van, hogy nem. Ilyen ez a popszakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!