Érdekelne, h ki hogy oldotta meg a házvásárlást? Hitel van önerő? Ha hitel mennyi a törlesztő stb.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 23:17
21/23 -Jani- válasza:
Beleuntunk a panel albérletbe (7 év alatt nem kevés ment el a belvárosi albérlet bérlésére), város egyik szélső lakónegyedében vettünk kis (86m2-es) családi házat full hitelre (ez lassan 3 éve, nyomott áron sikerült, mondhatni alkalmi vétel volt, lényegében telek áron vettük és azóta lassan másfélszer annyit ér). 80k körül a havi törlesztő a biztosításokkal (mindenre biztosítottuk). (Kettőnk havi nettó bevétele 420-430k cafeteria nélkül, ez fontos adalék lehet.)
22/23 anonim válasza:
Nagyvonalakban a történetem. Albérletben laktam. Panel, szomszédok, tömegnyomor, gondolom nem kell bemutatnom a panel szépségeit.
Eldöntöttem veszek egy családi házat. 8,5 milliós ház, 2 Önerő, 6,5 hitel.
Végeredmény. 1500 négyzetméteres telek (ha segít elképzelni: körülbelül még 3 családi ház ráépülhetne)
És kisebb a törlesztőm mint az albérleti díj volt. Arról nem beszélve hogy az a pénz az ablakon ment ki, ez a pénz meg a saját házamba megy bele.
23/23 anitakiara válasza:
1,2 milla "önerő", amit szüleimtől kaptunk, meg 4 milla hitel, amit 10 évre vettünk fel (fix kamattal), így 45 000 a törlesztő egy hónapban. Ez egy vidéki 2 szobás panel. A várost nem igazán, de a lakásuknat szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!