Hogyan teremtsem elő az anyagiakat egy családi ház vásárlására? 21/F
Nem most szeretném, hanem 10-15 év múlva, amikor családot alapítok. Amilyn házak tetszenek, azok ilyen 35 millióba kerülnek (Budapesti vagyok). A jelenlegi lakásom eladásával jóesetben lesz 15 millióm. Olyan szakmát tanulok, ami elég jól fizet, de még így sem jönne ki a 35 millió. Szülői támogatás kilőve (és a majdani feleségem esetleges támogatását sem számítom be, mert nem tudom, hogy Ő milyen anyagi háttérrel fog rendelkezni.) Hitelt nem feltétlenül kockáztatnék.
Szóval, aki saját maga szerzett családi házat, támogatás nélkül, hogyan csináltátok?
(És most tekintsünk el az ingatlanpiac esetleges jövőbeli drasztikus változásától.)
Lopd össze, lehetőleg pénzközelbe melózz, és tanulj meg trükköket, a neten rengeteg van!
Lehet lepontozni, de másképp itt úgyse lehet boldogulni, csak ha rohadtnagy szerencséd is van hozzá.
Mindenki megcsinálja a saját balhéját, vagy így vagy úgy
vagy lehet siránkozni, meg szenvedni látványosan, az is egy út.
Én már szrok mindenre, van elég pénzem, lakásom kocsim, és melóznom se kell!
És rohadtegyszerű trükk volt amiből mindenem lett, csak aztán kameráztak be mindent, és onnantól már vállalja be a franc.
Mindíg a pultos, vagy eladó állásokat célozd be, és ahol forgó árukészlet van, vagy béna a kamera.
Ne sajnáld a főnököd, mert adócsalásból él az is, csak nagyobb labdával focizik.
Vagy megpróbálhatod behúzni te is az embereket mint a brókermarcsi, csak ahhoz kell vagy 20 év előkészület.
Utazhatsz dizájnerdrogban is, csak ne úgy mint az a hülye kérkedő cigány aki saját magát szivatta meg.
A becsületességet felejtsd el, mert itt csak betyárbecsület van ebben az országban, és emiatt se tűrik meg sok helyen a világtalan kopterokat..
Sajna itt harc van a jogalkotók, és az életbenmaradni akarók között, mert a paragrafusaikkal verik ki az emberből a szart is szó szerint, ha hagyod magad..
# 2/
Na ez az amit nem szabad..
Lejjebbadni..
Főleg, ha már nincs lejjebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!