Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ki a tököm tudja kifizetni a...

Ki a tököm tudja kifizetni a mai albérlet és lakásárakat?

Figyelt kérdés

Egy lepukkant garzon bérlése többe kerül, mint egy jó havi fizetés. Saját lakást venni esély sincsen hitel nélkül. Aki meg Magyarországon hitelt vesz fel az előbb-utóbb úgy is utcára kerül.

Tehát akkor most mindenki a mamahotelben lesz, ameddig el nem patkolnak a szülök, és jó esetben nem hagynak maguk után adósságokat?

Vagy mi a jövő?

2016. okt. 6. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Egyébként csak úgy gondolod, hogy tisztességes vagy. Mert már maga a gazdagság is erkölcstelen. Itthon meg aztán főleg.
2016. okt. 7. 21:52
 52/66 anonim ***** válasza:
62%

"Netto 200et kaptam ugy h akkor estem ki a sulibol. Marketing es sales."

Három eshetőség van:

a) Csókos vagy kenőpénzes vagy

b) Indítottál egy MLM-átverést, és még nem csíptek nyakon

c) Hazudsz mint a vízfolyás

2016. okt. 7. 22:05
 53/66 A kérdező kommentje:

Naná, hogy az!

Össze-vissza kamuznak ezek! Mészáros is azt hiszi, hogy itthon minden gázszerelőnek 1.5 milliárdos yachtja van.

2016. okt. 7. 22:08
 54/66 anonim ***** válasza:
79%

"A mai napig ott dolgozik.a pesti úti tescoba. De doktorandusz jelenleg, tehát diákként."

[link]

Ugyanez meg van hirdetve a 2016-17-es tanévre is.

Az ösztöndíj összege: 120 ezer Ft/hó 12 hónapra.

Ha a haverod inkább tejet pakol a teszkóban, akkor hülye. Vagy te vagy az, hogy minden baromságot elhiszel, ami a vélt igazadat alátámasztja.

Részemről ennyi volt, az Isten se tud segíteni azon, aki csak sajnálni tudja magát.

2016. okt. 7. 22:41
 55/66 anonim ***** válasza:
68%

52. Beszelek angolul nemetul olaszul. Olaszorszagban volt a szakmai gyakorlatom. Jo a kommunikacios keszsegem es nokent errltek az informatikahoz. Majd sajat ceggel kezdtem.

Persze konnyebb azt hinni hogy hazudok mint felfogni hogy van aki meglatja alehwtosegeket.

2016. okt. 7. 22:50
 56/66 anonim ***** válasza:
64%
22:50 rendben, én hiszek neked, de a te "megoldásod" a legkevésbé sem megoldás. Legyen mindenki programozó, mert azok olyan jól keresnek? Oké, és kenyeret ki fog akkor sütni? Vagy leprogramozzuk Turbó Pascálban és 3D-nyomtatóval kinyomtatjuk? Fura íze lesz,de végülis meg lehet szokni...
2016. okt. 7. 22:58
 57/66 anonim ***** válasza:
78%
Vicc az egesz. Van aki ertekesitesre szuletett van aki epitesznek vagy programozonak. Rà kell jonnod miben vagy a legjobb es azt fejleszteni.
2016. okt. 7. 23:08
 58/66 anonim ***** válasza:
84%

"Pedig magna cum laude minősítéssel végeztem az ELTE-n."

Erről mesélj még, kérlek. Magna cum laude minősítést doktori iskolában adnak, ha ott és addig is mindenből színötös voltál. A szimpla diplomád max summa cum laude lehetett, hacsak nem hittudományi fősulin végeztél, az ELTE nem ad magna cum laude diplomát.:-)

Menj, és kamuzz máshol, istenbarma.

2016. okt. 7. 23:10
 59/66 anonim ***** válasza:
67%
Mas nem fogyatekos.
2016. okt. 7. 23:15
 60/66 anonim ***** válasza:
31%
#58: biztos a dobozi kihelyezett tagozatra járt, Mező Misivel.:D
2016. okt. 8. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!