Érdemes Szigetszentmiklóson garzon lakást venni befektetés céljából?
Figyelt kérdés
Albérletbe adnám ki, ahogy néztem nem túl nagy itt az albi kínálat és az árak elég magasak.2016. szept. 4. 13:16
1/11 anonim válasza:
Szerintem most igen. Rengetegen keresnek főleg kisebb (1-2 szobás) lakást albérletként.
2/11 anonim válasza:
Ott is,de Dunaharasztin Dunavarsányban is nézz szét. Itt lakom,brutális mennyire nincs albi,egy lepukkant kis házért 120ezret is elkérnek,de most harasztiban egy 50.m2es lakást adnak ki 120ért.
3/11 anonim válasza:
ha éppen van nélkülözhető pénzed,-érdemes.idióta kollégám hónapok óta keres a környéken albérletet,-horror árak vannak, mégis elkelnek.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen igazából van "felesleges" pénzem, de a lakás kínálat se túl nagy.
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 11. 19:56
6/11 anonim válasza:
#5-"nem túl nagy"- mert a 10-12,millás lakásokat pillanatok alatt el lehet adni itt miklóson, az enyém is eladó lesz 1-2 év múlva. 68.nm..ha most adnám el, 15 milla lenne az ára és így már engedtem a 16-ból.
7/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek Miklós melyik részén érdemes venni? Belvároshoz közel?
Lakihegyen pl. olcsóbbak a lakások, de az eléggé kiesik.
2016. szept. 12. 10:33
8/11 anonim válasza:
Lakihegyen a színes lakótelepen sok lakás van, ott kiadók is szoktak lenni. A belső részen, a hév megálló környékén keresgélnék én.
9/11 anonim válasza:
PENNY-melleti lakópark,Ófalu sorház(dr.Lengyel L.u.)lakihegy Dujmó lakópark.Bajcsy sárga házak,-ha itt találsz eladót vedd meg alku nélkül, mert hamar elkel.
10/11 A kérdező kommentje:
József Attila lakótelep?
2016. szept. 13. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!