Mikor fognak csökkenni az ingatlanárak?
Figyelt kérdés
És hány százalékkal? Illetve most mennyivel vannak a reális érték felett a lakásárak? Elsősorban a budapestiekre gondolok.2016. aug. 21. 22:15
1/7 anonim válasza:
Valaminek az ára akkor csökken, ha nincs rá kereslet. Pontosan azért, hogy legyen. Nyilván akkor fognak csökkenni, amikor túlkínálat lesz belőlük, vagy amikor nem találnak akkora marhát,aki drágájé' és megveszi.
2/7 anonim válasza:
2 nap alatt adtam el a lakásom Toldy Feenc utcában úgy hogy licitáltak rá. Pedig piaci áron hirdettem nem olcsóbban. 2.5 millióval kaptam többet érte mint " akartam"
Ennek alapján az árak biztosan nem fognak csökkenni. Budapesten. Inkább nőni.
3/7 anonim válasza:
mennyiért hirdetted meg eredetileg?
5/7 anonim válasza:
Erre senki nem tud egzakt választ adni.
6/7 anonim válasza:
A budapestiek akkor fognak majd ha a vidék élhető lesz. Ha majd a fizetések megközelítik a bp-ieket. Egyelőre mindenben egyre növő szakadék van 30 éve. Reális esélyt nem látok hogy ez megforduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!