Ki a tököm tudja kifizetni a mai albérlet és lakásárakat?
Egy lepukkant garzon bérlése többe kerül, mint egy jó havi fizetés. Saját lakást venni esély sincsen hitel nélkül. Aki meg Magyarországon hitelt vesz fel az előbb-utóbb úgy is utcára kerül.
Tehát akkor most mindenki a mamahotelben lesz, ameddig el nem patkolnak a szülök, és jó esetben nem hagynak maguk után adósságokat?
Vagy mi a jövő?
100 ezer budai zöldövezet 50nm-es lakás? Szólj! Megyek kibérelem és kiadom 300-ért.
Ennyiért a 8 kerületbe kapsz félszuterén garzont.
Valahogy a melegek mindig jól élnek? Biztos hímringyó!
Bár az egyik legolcsóbb prostihely az Magyarország.
Egyébként nem magamra, hanem az országra vagyok dühös. De hát szerintem azért vagyunk páran így. Aki meg nem érzékeli, hogy a nagy tőke ostromolja az országot, az burokban él, vagy maga is érdekelt benne.
"Nagy tőke ostromolja az országot"
Mekkora duma! Szóval a zsidók, cigányok, Soros, maffia, migránsok, multik, nagytőke akiket utáltok. Ki jön mèg? A nagymagyarok lelkét mindenki zavarja màr? Vèletlen sem bennetek van a hiba? Ha?
Tényleg mekkora hülye vagyok.
A magyar kisnyugdíjasok vásárolják föl az ingatlanokat.
Nem a nagytőkések, őket nem érdekli a pénz. Ők azért vannak itt, hogy a magyaroknak minél jobb legyen.
Szerintem meg ti vagytok a vakok.
Menjetek végig mondjuk a belváros 1-2 utcáján. Menjetek be a házakba, és csöngessetek be. Számoljátok össze hány magyar nyit ajtót. Elárulom nem sok.
Nem akarok politizálni, amiket leírok azokról általánosságban beszélek.
Korábban tagja voltam a fidesz belvárosi csoportjának.
És amikor elkezdtem gyűjteni az aláírásokat, akkor vettem észre, hogy nem sok magyar van.
Egyébként sok nagyvárosban gond az ingatlanárak emelkedése.
Itthon is az egekbe vannak az ingatlanárak, miközben a bérek nem nőttek, a munkahelyek száma nem bővült. Tehát semmi nem indokolja a nővekedést. Csak az hogy egyre több ember veszíti el a tulajdonát és kényszerül albérletbe. Amit már a nagytőke ural.
Hát megbaxxa a qrvaélet, ha valaki infósként 60 ezret keres, ami még a minimálbérnél is kevesebb :DDD
Nem tudom minek dramatizálod ennyire túl a helyzetet. Tegyük fel ketten vagytok, fejenként kerestek mondjuk 150 ezret, ami egyáltalán nem sok, az összesen 300 ezer, annyiból simán lehet bérelni 100 ezerért lakást, és még marad is pénz élni.
A lakásárak meg még mindig nem durvák annyira, attól függetlenül, hogy eléggé elszálltak az árak.
Sajnos Kérdező, azért ilyen magasak az ingatlanárak, mert mindig van valami ostoba hülye marha, aki ennyiért is kiveszi/megveszi, tehát megéri nekik. Ha senki nem lenne, akit lehúzhatnának, akkor kénytelenek lennének csökkenteni az albérlet árát, vagy ücsöröghetnek korgó gyomorral az üres kecóban...
Más megoldás egyelőre nincs, esetleg ha lenne még egy válság, és megint gombokért lehetne ingatlanokat vásárolni, viszont akkor a pénz is értéktelenebb lenne, úgyhogy rossz csere volna.
23:26-tal meg ne foglalkozz, csak egy buta fórumtroll. Nem vérszegény, bolond szegény...
"aki tanult rendesen, szerzett diplomát, annak nincs olyan gondja, hogy kifizessen 100 ezres albérletet."
Ezt azoknak is mondd meg, akik megszerezték a diplomájukat, és azalatt a 4 év alatt a tudásuk röhej tárgyává lett a túljelentkezés miatt, vagy mert jön valaki aki szaréhugyé' elvégzi az adott melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!