Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen a 19. emeleten lakni?

Milyen a 19. emeleten lakni?

Figyelt kérdés
Ott lenne olcsóbb lakás. Van hátránya?
2016. szept. 13. 07:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a 10.-en lakom (felső szint), de laknék a 19.-en is, ha olcsón jó lakást kapnék. Amíg működik a lift (és egy ilyen magas épületben feltételezem nem csak egy lift van) addig nincs gáz. Mikor nálunk elromlik a lift, edzésnek fogom fel, hogy fel kell lépcsőzni a 10.-re.
2016. szept. 13. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
85%
Debrecenben van egy 22 emeletes ház, abban voltam egyszer talán a 17.-en, de én nagyon féltem, mikor kinéztem az ablakon, igaz, hogy nekem alapból tériszonyom van.
2016. szept. 13. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Több mindenre figyelni kell lakásvásárláskor, abban az esetben, ha emeletről van szó. Például, ha hőszigetelt ablakok vannak, akkor legyen nyitható az összes. Egyik ismerősöm úgy járt, hogy egy idős bácsitól vettek lakást, az ár jó volt, mge is egyeztek. Csak a felújítás után lett figyelmes arra, hogy például egy háromnyílós ablakból csak a középső nyitható, a másik kettő fix. Így ablakpucoláskor a másik kettő külső sarkait komoly ipari alpinista mozdulatokkal tudja megközelíteni, kimászva az ablakon. És például a nappaliról van szó, ahol sokat süt be a nap és látható, ha mocskos az ablak. Az öreg bácsi spórolni akart felújításkor, mert a fix ablak olcsóbb volt, mint a nyitható.
2016. szept. 14. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!