Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pesten milyen lakni a 4....

Pesten milyen lakni a 4. emeleten? Behallatszik az utcáról a villamos és az autók, más zajok?

Figyelt kérdés
Főleg az 5,6,7 kerület ami érdekelne.

2015. nov. 12. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Behallatszik. De nem minden utcában jár villamos.
2015. nov. 12. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Be. Ha belvárosban érsz (vagy legalábbis nem a világ végén), akkor zajos lesz minden, pláne ha eddig nem valami másik város belvárosában laktál. Nekem 1-2 év volt megszokni, most már fel sem tűnik a légkalapács...
2015. nov. 12. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont a 4. emeleten laktam, de nem a belvárosban. Behallatszott. Nagyon. Ha nyitva volt az ablak... és mivel nem volt klímám, nyáron folyamatosan nyitva volt. Reggel ahogy mentek munkába az emberek, az ajtó nyílt, csapódott lent. Reggel 5-6-tól kb. aludni sem tudtam tőle. Este ugyanez, mikor jártak haza, nagyon idegesítő.

A belvárosban ennél 100x rosszabb lehet szerintem a közlekedés, autók miatt! Én azt szerencsére nem hallottam, mert ez egy külsőbb, távolabbra eső helyen volt, messze a főutcától.

2015. nov. 12. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, egyenlőre csak érdeklődöm, inkább kicsit zajosabb környéken szeretnék lakni, de azért annyira nem, mint ahogyan azt az utolsó válaszoló írta
2015. nov. 12. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

7. kerületben dolgoztam, ott elég nyüzsgés van reggeltől estig, este meg főleg, mert kb szórakozóhely szórakozóhely hátán. De vannak csendesebb utcák is biztos.

Amúgy meg kit mi zavar. Jelenleg villamos kocsiszín mellett lakom, a vasút sincs messze, engem valahogy ezek mégsem zavartak sosem, az annál inkább hogy a szomszédból még a szuszogást is meghallani kb.

Bár én vidéken is megszoktam, hogy az 1-2 km-re lévő vasút is nagyon hallatszik, az szintén messze lévő főút zaja is, a belvárosi esti forgalom meg kifejezetten álomba ringat.

Sőt, én kifejezetten szeretem ezeket a távoli zajokat, és sokkal jobban alszok mint a zárt csendes szobában ahol még a szúnyog döngését is hallani.

2015. nov. 12. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
8kerbe élek, 5.-en és be.
2015. nov. 12. 21:13
 7/9 anonim válasza:
100%
körúton lakok a másodikon és semmi nem hallatszik be, de csak mert gangos az udvar és belefele néz :D de sajnos így napfény meg kilátás sincs ugye :/
2015. nov. 12. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Dunakanyarban, szentendrei oldalon a hegyoldalban, panorámás telek, kis ház. Csendnek kellene lennie, de nincs. Minden áthallatszik, a túlsó partról a vasút zakatolása, lentről a 11-es út szirénázása stb. Vagy a kutyák ugatnak állandóan, mert a meredeken nehezen felkapaszkodó autók zörögnek.
2015. nov. 13. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak forgalomtól elzárt részek pl. lakótelepi terek, foghíjtelekre néző ablakok, stb.

A fakorona ami jól szigetel. Pl. a Körtértől a 3. ház a Himfy utcában meg bármelyik hegyoldali kis utcában majdnem süket csendes.

Kell egy udvari szoba is.:)

2015. nov. 22. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!